Witam.
Mam zamiar otworzyć małą wypożyczalnie quadów na początek 2 szt.
Proszę wszystkich o radę jakiego zakupu dokonać?
Nowe Kymco czy ... ?
Do niewielkiej wypożyczalni - NOWE KYMCO czy ...
-
No cóz, jeśli możesz to nie otwieraj, źle się przysłużysz "braci quadowej", widzę u siebie co sie dzieje jak "młodzież" spędzająca wakacje wypożyczy sobie 3 maszyny, aż chciałoby się dognać i pospuszczać powietrze. Jak już musisz to kup 2 szt Kymco MXU 250 miałem przez około rok, fajna maszyna osiągi wystarczające, żeby sobie zrobić krzywdę, a brak napędu 4x4 skutecznie powstrzyma ewentualnych klientów przed próbami jazdy tam, gdzie nie powinno ich być. Dodatkowo ładnie zrobiony pakiet homologacyjny. Wypożyczalnia TAAAK ale tylko dla zorganizowanych grup z "przewodnikiem".
-
Właściwie to źle poradziłem jeżeli Kymco to MXU 300 ze wzgledu na to, że masz wał a nie łańcuch, to jest bardzo "upierdliwe", problem w Lubelskim to serwis, ja zrezygnowałem z gwarancji i robiłem wymiany sam. Pod uwagę należałoby brać myślę również POLARIS PHOENIKS jakoś tak się to pisze, był test gdzieś chyba na tym forum, ciekawa maszyna, mają co jakiś czas promocję, równiez z homologacją. Jest kilka osób na forum co Ci może pomóc w kwesti POLARISA, pewnie się odezwą. Poczytaj http://www.quadzik.pl/index.php?csid=142&id=303