V Rydzewski Zlot Quadowy 20-22 Listopada
-
- Kontakt:
No jak to gdzie przecież powołaliśmy do życia OSADA RYDZEWO RAILY TEAM
co prawda już po północy ale mam nadzieję że pamiętasz
Skład
Marcin Rydzewo
Upodlony vel pobudliwy czyli ty ( jeszcze nie wytrzeźwiałeś czy co ?)
PAULETTA czyli Paula
Za pierwszy cel postawiliśmy sobie wklepać Sitarkom na KZ już nam się udało bo oni nie startują, może postawmy sobie jakieś poważniejsze wyzwanie n/p ROLNIK
Reasumując jak już wcześniej obiecywałem Osada Rydzewo RAILY TEAM w natarciu będziemy wszędzie nawet jak otworzycie lodówkę tez będziemy ( no może Upodlony ja jestem trochę spokojniejszy , a Pauletta to już w ogóle okaz spokoju )
Pozdrawiam
Marcin
co prawda już po północy ale mam nadzieję że pamiętasz
Skład
Marcin Rydzewo
Upodlony vel pobudliwy czyli ty ( jeszcze nie wytrzeźwiałeś czy co ?)
PAULETTA czyli Paula
Za pierwszy cel postawiliśmy sobie wklepać Sitarkom na KZ już nam się udało bo oni nie startują, może postawmy sobie jakieś poważniejsze wyzwanie n/p ROLNIK
Reasumując jak już wcześniej obiecywałem Osada Rydzewo RAILY TEAM w natarciu będziemy wszędzie nawet jak otworzycie lodówkę tez będziemy ( no może Upodlony ja jestem trochę spokojniejszy , a Pauletta to już w ogóle okaz spokoju )
Pozdrawiam
Marcin
-
- Kontakt:
Ja pie….. to już na pewno zrobimy wynik jak będziesz ciągnął za sobą ławkę
Zapomniałeś my tam jedziemy po puchary , no może po pucharki , no wiem przesadziłem jedziemy ukończyć w całości . Może drobne wyzwanie postawię ci soczek rudy na myszach jak ukończysz imprezę bez rolki , jak nie to ty stawiasz i tak wypijemy razem , ja to wiem jak się ustawić ?
Zapomniałeś my tam jedziemy po puchary , no może po pucharki , no wiem przesadziłem jedziemy ukończyć w całości . Może drobne wyzwanie postawię ci soczek rudy na myszach jak ukończysz imprezę bez rolki , jak nie to ty stawiasz i tak wypijemy razem , ja to wiem jak się ustawić ?
-
- Kontakt:
Właśnie czytałem.
I wychodzi na to że jestem jakiś toxyczny
Coś tam ich bolało przeze mnie
Jak jeszcze kiedyś przyjadę to trzymam się z dala od ekipy robiącej relacje
niech pracują w spokoju.
No chyba że na wyraźne polecenie prowadzącego mam ich zamęczyć , a to się da zrobić
Pozdrawiam Serdelecznie
Wasz
Coś tam ich bolało przeze mnie
Jak jeszcze kiedyś przyjadę to trzymam się z dala od ekipy robiącej relacje
niech pracują w spokoju.
No chyba że na wyraźne polecenie prowadzącego mam ich zamęczyć , a to się da zrobić
Pozdrawiam Serdelecznie
Wasz
Serdelecznie pozdrawiam
Andrzej S.
Andrzej S.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
To co zmieniamy ksywkę jak swego czasu "pobudliwemu" na "upodlonego"SKIRZOO:
Bo widzę, że zacząłeś się ukrywać i zapewne trochę się wstydzisz, tego co nam robiłeś...
Przy okazji zapraszam na stronę główną Quadzika, gdzie wylądowała relacja Marcina okraszona zdjęciami i filmem z V Zlotu Rydzewskiego:
V Rydzewski Zlot – oczami organizatora
Póki co quadowa emeryturka :)