Quad.
Quad.
Witam. Chciałbym kupić pierwszego quada. Mam do wydania 5000-5500zl. Musi miec homologacje i dobrze by bylo zeby nowy. Jaki chinski quad jest jednym z lepszych. Nie interesuja mnie yamaha blaster jest brzydki i mi sie nie podoba. Prosze o pomoc.
nie znam dobrego chińskiego quada. Moim zdaniem pięniądze wywalone w błoto. Poczytaj sobie o mojej przygodzie z Motomagnusem na tym forum.
Po 150 czy 200 kilometrach poodpadła z niego większość części (z wydechem włącznie) i quad przestał odpalać. Od kiepskiego zawieszenia miałem kontuzję kręgosłupa. Na szczęście dostałem go tylko na miesiąc do testów
Do wiosny masz trochę czasu, dozbieraj kase i kup coś normalnego kierując się PARAMETRAMI TECHNICZNYMI a nie wyglądem. Bo jak nie masz kasy, to postaw na to co ważne.
Po 150 czy 200 kilometrach poodpadła z niego większość części (z wydechem włącznie) i quad przestał odpalać. Od kiepskiego zawieszenia miałem kontuzję kręgosłupa. Na szczęście dostałem go tylko na miesiąc do testów
Do wiosny masz trochę czasu, dozbieraj kase i kup coś normalnego kierując się PARAMETRAMI TECHNICZNYMI a nie wyglądem. Bo jak nie masz kasy, to postaw na to co ważne.
250,350,450,550,700