gryzzly 700 psuje świece!
-
gryzzly 700 psuje świece!
Witam! mam problem, mianowicie kiedyś nie odpalił mi grizzlak, zobaczyłem, że na swiecy nie ma iskry, zmieniłem na nową identyczną jak oryginał NGK i odpalił od strzała. zrobiłem nim jakieś ze 200 km w kilka dni i wszystko było ok. któregoś dnia odpaliłem go normalnie, ale na zimnym silniku ruszyłem i po kilku metrach zdechł, odpalił podjechałem kawałek zgasiłem i juz nie odpalił, i znowu nowa swieca nie ma iskry! i kupiłem następną i znowu sie historia powtórzyła! nie wiem co robić kupywać nową świece znowu?? może wiecie jaką świece kupić żeby była lepsza od tej NGK? czy może cewka do wymiany? a może być przyczyną to ze odrazu na zimnym silniku daje mu ostro??
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Na zimnym silniku nie daje się ostro... silnik musi się rozgrzać, ale tak czy owak świeca powinna trybić.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-