Przednie Wahacze Kymco

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Kymco
ODPOWIEDZ
Maxxer 300

Przednie Wahacze Kymco

Post autor: Maxxer 300 » wt 24 lis, 2009

Mam takie pytanie od jakiego quada wahacze przednie pasują do Kymco maxxera 300
Chodzi mi o poszerzenie, bo jest strasznie wąski (dystanse albo odwrócenie felgi to jest taki pół środek) chodzi mi o wahacze za wszystkie Wasze rady będę ogromnie wdzięczny

cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » śr 25 lis, 2009

w KXR dystanse robiły świetną robotę, śmiem twierdzić , że niczego więcej nie potrzebował. Nie wiem czy wogołe dostaniesz cos do kymco jeżeli chodzi o wahacze, jeżeli nawet to koszty b. duże. moim zdaniem gra nie warta świeczki. tylko dystanse!
.:GALEON:.

Maxxer 300

Post autor: Maxxer 300 » śr 25 lis, 2009

Z tyłu dystanse są ok., ale z przodu ma odwrócone felgi (po zamontowaniu chowanych wentylów) poszerzyło to przód o 6 cm na stronę, ale hamulce odsłonięte i nieciekawie wygląda do pełni szczęścia brakuje mi wahaczy dłuższych o jakieś 7 cm

cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » pt 27 lis, 2009

w KXR-rze też tak było. Mi osobiście wygląd nie przeszkadzał, a dystanse robotę robiły idealnie...

Sztuka kompromisu?! ;)

Maxxer 300

Post autor: Maxxer 300 » pt 27 lis, 2009

Chodzi mi o jeszcze jedną sprawę że przód jest strasznie twardy praktycznie amorki mało co się uginają i dlatego myślę że na dłuższych wahaczach byłyby bardziej rozstawione inny skok tak jak jest w sportowych maszynach lub w L.S.ie (podobno od L.S.a nie pasjuą
tak mi napisał gościu który ma wystawione na allegro.)

cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » sob 28 lis, 2009

Kiedyś mieliśmy kilka LS-ów i z tego co pamiętam to strasznie narzekaliśmy na zbyt twarde zawieszenie. Moim zdaniem amorki od LS-a będą gorsze od tych od Kymco.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kymco”