LUCKY ATV TEAM
Uuuu, sorki, tego nie wiedziałem. Ogłaszam więc, że rozpoczynam zbieranie 850 musztardówek (mogą być pełne). Po prostu muszę to zobaczyćTomek75
Symbol oznacza liczbę komór chłodniczych i pojemność w przeliczeniu na musztardówki.
PS. Dominik, a jak Ci tak wiruje jak jedziesz to może sprawdź sobie zawieszenie, bo to chyba nie jest normalne
Ostatnio zmieniony pn 23 lis, 2009 przez Piroman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Polar to tzw Frania )
Jesteście chętny na szkolenie on-line cytowania na Quadziku?
Jesteście chętny na szkolenie on-line cytowania na Quadziku?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
No witam trochę trzeba było przepalić maszynki. Niestety mój polarek został u kolegów w garażu w Stawnie bo po jeździe pękło kilka flaszek wyborowej i potrzebny był już inny transport. A wszystko zaczęło się tak niewinnie przy pstrągu. Piotrek zawsze do złego namówitede74
Z bykiem latałeś?
Ale polatać nad Bałtykiem to bym chciał z Wami!
Ostatnio zmieniony czw 26 lis, 2009 przez byku72, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciągła walka z wiatrakami!
Nie no jak, złomiarze o niej pamietają w sumie przecież coraz mniej jej jest o i tede nie abym marudział ale czy ty nie potrzebujesz pompy wody??? jak cos daj znać wiem gdzie jest tylko szybko bo za kilka wieczorów może jej nie być....
Było fajnie dzień minął pozytywnie...
dzięki....
Leniwiec
Było fajnie dzień minął pozytywnie...
dzięki....
Leniwiec
[size=75]Żyj tak aby innym było smutno gdy cię zabraknie[/size]