szczecin
Ronin był XP-kiem "na ukrainie"....a jak się będziesz pisać w te klimaty wyjazdowe to możemy klepnąć grupę eksploracyjną na wyjazdy typu rumunia,ukraina,afryka lub polska....Pytaj Ronina ja XP-ka katowałem na rajdach.
Teraz byliśmy "na" sodomiadzie a co do roku rajdowego 2010 jeszcze w teamie nic nie ustalaliśmy....dam znać gdzie się "potniemy"
Teraz byliśmy "na" sodomiadzie a co do roku rajdowego 2010 jeszcze w teamie nic nie ustalaliśmy....dam znać gdzie się "potniemy"
...dzień dobry...
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
zatem shogun pamietajcie o nas, ja i gero na pewno chcemy ruszyc w nowe tereny, mysle ze o ile bedziecie mieli ciekawy pomysł na wypad to my na 100% lecimy
teraz na ATV jest promowana imreza w stanach na gadach(od wielkiego kanionu do las vegas) niestety nie ma chetnych(organizator zapewnia ze przy 8 osobach jest w stanie zapewnic impre)
ale tunezja, maroko czy ukraina tez nas bardzo interesują!!
pozdro
teraz na ATV jest promowana imreza w stanach na gadach(od wielkiego kanionu do las vegas) niestety nie ma chetnych(organizator zapewnia ze przy 8 osobach jest w stanie zapewnic impre)
ale tunezja, maroko czy ukraina tez nas bardzo interesują!!
pozdro
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
wszystkim Starszym Panom, a szczególnie temu naszemu (!),
którzy obchodzą dziś swoje święto:
[glow=yellow]100 lat sprawności fizycznej , nic tylko wolnego czasu (tak potrzebnego do siedzenia na quadzie) i żeby zawsze mieli kogoś kto pomoże wyciągnąć lub WYPCHNĄĆ Cię z kłopotu[/glow]
oraz pociechy z pracowników pełnych własnej inicjatywy
Shogun - żyj i baw się póki Ci sił starczy! R.
którzy obchodzą dziś swoje święto:
[glow=yellow]100 lat sprawności fizycznej , nic tylko wolnego czasu (tak potrzebnego do siedzenia na quadzie) i żeby zawsze mieli kogoś kto pomoże wyciągnąć lub WYPCHNĄĆ Cię z kłopotu[/glow]
oraz pociechy z pracowników pełnych własnej inicjatywy
Shogun - żyj i baw się póki Ci sił starczy! R.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły