Raptor 250 czy 350
Raptor 250 czy 350
1. Czym różnią się od siebie te dwa eXtra quady?
2. Czy 250 ma wsteczny?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
2. Czy 250 ma wsteczny?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
I am What I am
Impossible is nothing
Impossible is nothing
-
- Quad:: yamaha
- Imię: konrad
Re: Raptor 250 czy 350
ja mam 250 yamahe raptor i ona nie ma wstecznego trzeba pchać hehehe
Witam,
Jak widac jestem nowy na tym forum. Ogolnie jestem zainteresowany yamahą Raptor ale nie wiem ktory wybrac i zastanawiam sie nad 250 czy 350. To bedzie mój pierwszy quad, nie mam doswiadczenia w prowadzeniu ale mysle, ze nie bedzie problemu z nauką.
Mam 180cm wzrostu i okolo 80 kg i zastanawiam sie czy 250 nie bedzie dla mnie za mala? Przy okazji chcialbym sie zapytac jak wyglada sprawa eksploatacji co trzeba robic i ile to kosztuje? Prosze was bardzo o pomoc i dziekuje z góry
Jak widac jestem nowy na tym forum. Ogolnie jestem zainteresowany yamahą Raptor ale nie wiem ktory wybrac i zastanawiam sie nad 250 czy 350. To bedzie mój pierwszy quad, nie mam doswiadczenia w prowadzeniu ale mysle, ze nie bedzie problemu z nauką.
Mam 180cm wzrostu i okolo 80 kg i zastanawiam sie czy 250 nie bedzie dla mnie za mala? Przy okazji chcialbym sie zapytac jak wyglada sprawa eksploatacji co trzeba robic i ile to kosztuje? Prosze was bardzo o pomoc i dziekuje z góry
Powiem tak, mam raptorkę 350 a sam mam 180 i ważę 70 kilo i powiem tak, ten quad radzi sobie świetnie. 250 nie jeździłem, wcześniej miałem tylko chinskiego loncina 125ccm i mialem 170 i 60kg i frajda była. A Yamaha, tu nie ma co porównywać, zawodowcem nie jestem, po prostu jezdze po okolicznych szutrach, lasach itp ale jak dla mnie to to zapieprza równo. Z tego co się tylko orientuje, mało widywałem swego czasu raptorek 250 na allegro, polecam temu 350. Choć powiem tak, gdy zajechałem do serwisu i usłyszałem, że za zacisk hamulcowy życzą sobie 2000 to zbladłem ,,,quad nie zawodny, ale gdy coś sie zepsuje to niestety, odczuje się to na kieszeni.
bierz 350 sam mam takową i naprawde cudenko bezawaryjna dobrze sie prowadzi i agresywny wyglad;):) w 250 moze brakowac CI z czasem mocy a 350 spokojnie ogarniesz a jest czy dołożyc:)