Quad za 5000 - 6000 zł
-
JAKI QUAD DO 6 TYS.
WITAM JAKI PROPNUJECIE QUAD MOZE BYC UŻYWANY ALE MAŁO DO 6 TYS. UŻYTKOWANIE TO JAZDA DO SKLEPU DROGI POLNE CZASAMI JAKIEŚ GORKI INTERESUJE MNIE TEŻ WYTRZYMAŁOŚĆ MIESZKAM NA WSI WIĘC Z CZĘSCIAMI U MNIE BIDA WIEC ŻEBY SIE NIE ROZSYPAŁ PO 6 MIES. MOJE WYMAGANIA : 200CM3 MINIMUM 25KM + PRĘDKOŚĆ MINIMALNA 90KM/H
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Blastera za 6 tyś znajdzie już trochę zjeżdżonego i bez rejestracji, a do sklepu bez tablicy raczej nie dojedzie.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-
słaby
a uciągnie 90 km/h , jakie spalanie czy jest zrywny , i nie rozwali sie po 6 mies. ? dzieki za odp z góry
-
tuning
widziałem ztuningowane basterki z 30-35 km ile taki wyciągnie na prostej ?
-
pytanie ;p
a czy znajde blastera 40 km lub są jakieś 250cm3 i / ile on mi wytrzyma w jeździe bez skakania itp .. / i ile spali na drodze l/100km
-
banshee vs blaster
i napisał byś mi jakie sąwady i zalety tych quadzików miedzy innymi
w obu quadach : spalanie przyczepność jakie sądo terenu( lekkie gurki ) ktory polecasz
w obu quadach : spalanie przyczepność jakie sądo terenu( lekkie gurki ) ktory polecasz