Świebodzice i okolice
Świebodzice i okolice
siemka jestem z Dobromierza i chetnie spykne sie z paroma zapalonymi jak ja quadowcami. Szukam kumpli do wspolnej jazdy po naszych lasach, bagienkach i fajnych miejscach ktore juz wypatrzylem. Zapraszam wszystkich chetnych z okolic Świebodzic, Dobromierza , Starych Bogaczewic a nawet Wałbrzycha. Jesli zancie jakies fajne miejsca, informacja rowniez nie pogardze:) Zainteresowanych prosze o kontakt na gg lub email: lilliane@onet.eu Pozdrawiam, Bart.
Pewnie,że wiem gdzie są Dziemorowice!
U mnie teraz gorzej z czasem,bo dzień już krótki!Dlatego w listopadzie będzie mi się ciężko wyrwac.Jak tylko będe miał zamiar pojeżdzic to dam ci znac wcześniej i jak dasz radę to spotkamy się w Złotym Lesie.
Wcześniej śmigałem z kumplem,on ma Hummer 250 ale teraz wyjechał a samemu to juz nie taka zabawa!
Pozdro
U mnie teraz gorzej z czasem,bo dzień już krótki!Dlatego w listopadzie będzie mi się ciężko wyrwac.Jak tylko będe miał zamiar pojeżdzic to dam ci znac wcześniej i jak dasz radę to spotkamy się w Złotym Lesie.
Wcześniej śmigałem z kumplem,on ma Hummer 250 ale teraz wyjechał a samemu to juz nie taka zabawa!
Pozdro