ZGORA TEAM Adventure i GRO-CANION Team
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
SPROSTOWANIE DO ITALA:
MOTTO zabrzmiało zbyt ostro i nie tak miało być odebrane przez ciebie,
traktowałem to jako zart, tak jak ty OSTRZEZENIE
MYSLE ZE NIE JESTESMY PANIENKAMI JAK POWIEDZIAŁ stanek
i nadal jak panienki bedziemy jezdzić
MOTTO zabrzmiało zbyt ostro i nie tak miało być odebrane przez ciebie,
traktowałem to jako zart, tak jak ty OSTRZEZENIE
MYSLE ZE NIE JESTESMY PANIENKAMI JAK POWIEDZIAŁ stanek
i nadal jak panienki bedziemy jezdzić
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
Dzisiaj Zgora znów była lepsza od GCT Przedstawiciel Zgory niejaki Dziku dał niesamowitego szoła Trzeba przyznać, że gość daje rady ale co potrafi jego G 660 bez kierowcy to już poezja Pionowy podjazd, ostry trawers, nawrót w miejscu i na koniec efektowna rola. Myślę, że jak zmieniamy ksywę Ralfowi na motylek (byłem widziałem ), to Dziku powinien już dawno nazywać się rolka
Zgora Team Adventure
Z tego co się przed chwilą dowiedziałem to jednak dzisiaj GCT przebił Zgorę i to Oni dali większego szoła. Laluś w rowie, Nikuś na drzewie, oczywiście przemilczę okoliczności Oj dali czadu
Ostatnio zmieniony ndz 01 lis, 2009 przez AK, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgora Team Adventure
lalus w rowie i traktorem go szrpali bo chlopina niemógł sie dobudzić tak jechał zmeczony.a nikoś niewiedzial na skrzyżowaniu w prawo czy w lewo i jebną w dzewo.lalus zasłabł z wrarzenia po pokazie dzika.było super tylko panowie z tym dopingiem to lekka przesada i myslę ze takie małe przygody dadza wam troche do myslenia.
ZGORA TEAM RALF
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
motylek co ty wiesz o zabijaniu, było swietnie, a imprezka po rolce dzika zaje......sta, powrot z przygodami, ale tylko ja na kołach wróciłem- a w lesie wilcy, oj
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
chłopaki co tam się wyrabia tylko wyjechałem na chwilkę a tam takie przygody hihihi
wszystko w porządku nikomu nic się nie stało?
podejrzewam że była niezła impra przed jazdą co laluś a po jeździe jeszcze lepsza
oj chłopy chłopy
jak to ktoś z was napisał bo jeździć to trzeba umieć
muszę kończyć bo właśnie zaraz wylatujemy do Krabi jak będę miał więcej czasu to się odezwę
wszystko w porządku nikomu nic się nie stało?
podejrzewam że była niezła impra przed jazdą co laluś a po jeździe jeszcze lepsza
oj chłopy chłopy
jak to ktoś z was napisał bo jeździć to trzeba umieć
muszę kończyć bo właśnie zaraz wylatujemy do Krabi jak będę miał więcej czasu to się odezwę