Jazda bez PRAWKA
-
- Kontakt:
Spotkałem się również jako naoczny świadek jak policjanci próbowali schwytać quadowca lecz tamten nie ustępował i darł ile się tylko dało.. Była sucha i wakacyjna pora.. Sądzę że miał ok 90-95 km/h jechał drogą asfaltową następnie wpadł w szutrówke (droga asfaltowa skręcała na lewo i również była możliwość przejechanie prosto wpadając w właśnie drogę szutrową) Był OGROMNY tuman kurzu i właśnie pod tą osłoną wyślizgnął się policjantom, panowie w granatowej astrze zatrzymali się, wysiedli z auta i nadsłuchiwali.. Co się działo dalej to nie mam pojęcia ale jestem przekonany w 100% że go nie złapali.
Podziwiałem tego quadowca że zachował zimną krew i jakimś cudem zdołał im uciec lecz takie zachowanie jak wszyscy wiemy nie należało do poprawnych.
Gdybym to był ja i nie posiadałbym prawka to nie miałbym innego wyjścia i zatrzymałbym się bo nawet "na upartego" moje zdolności dynamicznej jazdy nie wystarczyłyby by im uciec. A przecież rok czasu to nie wieczność.
Na szczęście mnie taka niespodzianka nie doczeka ;p
Podziwiałem tego quadowca że zachował zimną krew i jakimś cudem zdołał im uciec lecz takie zachowanie jak wszyscy wiemy nie należało do poprawnych.
Gdybym to był ja i nie posiadałbym prawka to nie miałbym innego wyjścia i zatrzymałbym się bo nawet "na upartego" moje zdolności dynamicznej jazdy nie wystarczyłyby by im uciec. A przecież rok czasu to nie wieczność.
Na szczęście mnie taka niespodzianka nie doczeka ;p
Pokochaj przyrodę tak i ona pokocha Ciebie.
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P