Nowy projekt Osady Rydzewo na rok 2010

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
ODPOWIEDZ

Czy jesteście zainteresowani taką imprezą?

TAK
13
100%
NIE
0
Brak głosów

Liczba głosów: 13

marcin rydzewo
Kontakt:

Nowy projekt Osady Rydzewo na rok 2010

Post autor: marcin rydzewo » wt 13 paź, 2009

Po rozmowach ze znajomymi postanowiłem w przyszłym roku zorganizować cykl imprez integracyjno przeprawowych w których będą mogły brać udział tylko teamy rodzinne czyli tata i dziecko , mama i dziecko lub starszy pełnoletni brat lub siostra i małoletni . Nie ma takiej imprezy a uważam że jest zapotrzebowanie może się mylę jeśli tak to wasze opinie to skorygują . Proponuję cykl trzech imprez na zamkniętym prywatnym terenie , zawodnicy podzieleni na grupy wiekowe , byli już u nas młodzi ludzie w wieku 7-8 lat którzy ładowali się błoto jak starzy i zaraz po powrocie do Osady pytali rodziców kiedy znowu pojadą z powrotem . Myślę Panowie i Panie że chcieli byście żeby wasze pociechy podzielały waszą miłość do Quadów a w przyszłości żebyście startowali w Teamie na poważnych przeprawowych imprezach , jestem również przekonany że nic tak nie wiąże zapracowanego ojca z dzieckiem jak wspólne starty w zawodach ( cała ta otoczka współzawodnictwo , przygotowanie sprzętu)
Organizację imprezy uzależniam od waszych opinii
Pozdrawiam
Marcin Kamiński

:I love QUADZIK: :I love RYDZEWSKI ZLOT:

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » czw 15 paź, 2009

Fajna koncepcja! Chyba muszę wreszcie pomysleć nad zakupem sprzętu dla swojego chłopaka... Ma 8 lat więc sie łapie. Jeździ na moim sprzęcie całkiem nieźle ale potrzeba mu czegoś odpowiedniego. Jesli pomysł zostanie zrealizowany to wchodzę w temat Marcin.
KQ750axi

Ela

Post autor: Ela » czw 15 paź, 2009

MOJE DZIECI JEŻDŻĄ Z NAMI NA QUADACH WIĘC KIEDY USŁYSZAŁY O TEJ KONCEPCJI
RADOŚCI NIE BYŁO KOŃCA . MAM TYLKO NADZIEJĘ ŻE TAKICH RODZIN JAK MY JEST WIĘCEJ I POMYSŁ ZOSTANIE ZREALIZOWANY . JEŚLI TAK TO PIERWSI MELDUJEMY SIĘ
W RYDZEWIE . :) TAKICH IMPREZ NA POTRZEBA :)

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » czw 15 paź, 2009

Witam
Jestem prawie pewien że zrobimy taki Puchar na razie pod roboczym tytułem
Przeprawowy Puchar Młodzieży Rydzewo 2010
Na Początek wystarczy jak zbierze się 20 zawodników czyli 10 Team ‘ów
Podzielimy zawodników na grupy wiekowe chciał bym żeby impreza miała oprawę jak naj bardziej profesjonalną , żeby młodzi zawodnicy załapali bakcyla .
Już mam z wami oczywiście wstępne deklaracje od 7 Team;ów czyli prawie osiągnęliśmy minimum . jak będzie więcej chętnych to oczywiście przyjmiemy z otwartymi ramionami
Pozdrawiam
Marcin

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » wt 20 paź, 2009

Witam powoli temat imprezy się krystalizuje dostaję mnóstwo pytań i wstępnych deklaracji
uczestnictwa , to może wyjść naprawdę fajna impreza , młodzieży też coś się należy . o powstał slogan reklamowy

Pozdrawiam
Marcin

Ela

Post autor: Ela » czw 22 paź, 2009

Pomysł z młodzieżą jest fajny i to już pisałam :o moje dzieci Paulina 13l i Piotrek 9l odkąd usłyszały o imprezce mają mnóstwo wizji głównie skupione są nad planami OS z ich samodzielnym udziałem a więc kilka z nich 1.musi być trochę błota, 2.przejazd przez wodę(mały kanał,rów itp.), 3.podjazdy( lecz nie za wysokie to jest sugestia moja), 4.pieczątki , 5.wrześniowa ostatnia impreza finałowa z punktacja zebraną z III zlotów.
To częściowe pomysły moich dzieci od siebie mogę tylko zaapelować do kobiet które się wahają spróbujcie choć raz przejechać się na quadzie, a quad będzie waszą najlepszą formą odpoczynku . Dostaniecie w jednej pigułce odnowę biologiczną i najlepsze ćwiczenia siłowe na świecie :lol:
Pozdrawiamy
Rodzina Dąbrowskich
2+2 :)

michal-nwl
Kontakt:

Post autor: michal-nwl » sob 14 lis, 2009

Wg. mnie to super pomysł sam mam 13lat :D a nie zabardzo jest zawodów i zlotów na moją kategorie wiekową, taka impreza na luzie to super pomysł, gdyż w zawodach profesjonalnych startowac niemoge ze wzglądu na sprzęt ( troszke mało mocy;/ ) ale pomysł takiej imprezy jest naprawde super. A mam proźbę, które to Rydzewo bo jak na Zumi wpisałem to 8 lokacji było chyba. I czy daleko będe miał od okolic Lęborka ??
Polaris phoenix 200.... Mały ale wariat....
:I love POLARIS:

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » pn 16 lis, 2009

Rydzewo ko Giżycka

marcin rydzewo
Kontakt:

Re: Nowy projekt Osady Rydzewo na rok 2010

Post autor: marcin rydzewo » wt 13 kwie, 2010

Witam wszystkich zainteresowanych i nie zainteresowanych
VI Rydzewski za nami więc czas przymierzyć się do Pierwszej w historii Imprezy Quadowej przeprawowej dla Młodzieży
Wstępnie ustalamy termin na czerwiec w ciągu tygodnia podamy szczegóły organizacyjne i dokładny termin
Chętni już mogą się zgłaszać na mk@osadarydzewo.pl
Pozdrawiam
Marcin
PS Impreza na terenach prywatny żeby nie trzeba było poruszać się po drogach publicznych

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”