LUCKY ATV TEAM
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: SUZI 750
i to nazywacie czołgowiskiem trzeba było jechać na poligon to byśmy wtedy mogli porozmawiać o czołgowiku. rowy głębokie na 3-4 metry i pełne wody wychodząc z takiego rowu na pełnym gazie lecisz na 2-3 metry w górę i lądujesz w następnym rowie ,ręce bolały jak cholera i nie miałeś na sobie nic suchego.za dwa tygodnie w sobotę następny wyjazd do Inska nie do Drawska a z Inskajest 10 min lasem na poligon Drawski ,tylko jak będą chętni to trzeba się zdecydować czy jedziemy na ostre latanie czy na ostrą przeprawę po rozległych wszendzie w około bagnach, rozlewiskach, rzeczkach i kanałkach.
to dopiero była jazda
to dopiero była jazda
Komentarz mój jest jeden i chyba każdy z uczestników z nim się zgodzi to nie był rajd to był raj. Impreza moim zdaniem pod każdym względem była udana dla mnie duże doświadczenie i nauka super zabawa . Tereny bajeczka do szybkiego brykania trochę przeprawy . Długo nie zapomnę tego wypadu. Ludzie ok jak jedna rodzina .Sorki ale muszę dodać ŻAŁUJCIĘ !
Zapraszam do galerii rajdu.
PS Pozdrowionka dla ekipy 4x4 oraz pozostałych uczestników i jeszcze raz gratulacje z wygranych.
PS
No i co najważniejsze maszyna cała bez żadnej usterki
Zapraszam do galerii rajdu.
PS Pozdrowionka dla ekipy 4x4 oraz pozostałych uczestników i jeszcze raz gratulacje z wygranych.
PS
No i co najważniejsze maszyna cała bez żadnej usterki
izomoto
Panowie ale te ostatnie zdjęcie to jak żałoba lub stypa
Przechodzę do sedna już z żoncią planujemy wyjazd na Dzicz Bieszczadzką 6-8 Listopad zabieram maszynę i familję kto chętny to dawać znać . Ja na 99,9 % brykam
PS
Muszę się podzielić radosną nowiną podczas gdy ja byłem na rajdzie MT mój syn postawił pierwsze kroki
Przechodzę do sedna już z żoncią planujemy wyjazd na Dzicz Bieszczadzką 6-8 Listopad zabieram maszynę i familję kto chętny to dawać znać . Ja na 99,9 % brykam
PS
Muszę się podzielić radosną nowiną podczas gdy ja byłem na rajdzie MT mój syn postawił pierwsze kroki
Ostatnio zmieniony wt 13 paź, 2009 przez Paweł s, łącznie zmieniany 1 raz.
izomoto
Witam....po dłuższej przerwie.
Musiałem się przekonać do wyższości amerykanina z chin - nad japończykiem z ameryki , chociaż jak życie pokazuje kanadyjczyk z tajwanu nie jest lepszy od amerykanina z tajwanu (XP) itd
Dzisiaj ponieważ pogoda była dobra na zbieranie siana to postanowiliśmy pomóc walącemu się rolnictwu
Musiałem się przekonać do wyższości amerykanina z chin - nad japończykiem z ameryki , chociaż jak życie pokazuje kanadyjczyk z tajwanu nie jest lepszy od amerykanina z tajwanu (XP) itd
Dzisiaj ponieważ pogoda była dobra na zbieranie siana to postanowiliśmy pomóc walącemu się rolnictwu
pozdrawiam
Tomek75 Brut750i a teraz Polar800
Tomek75 Brut750i a teraz Polar800