Porządny alarm do quada?
Porządny alarm do quada?
Witam probuje zalozyc do swojego Kinga alarm i jakos nie moge znalesc nic porzadnego w necie . Wszystko na co sie napotykam to alarmy za 120zl , 90zl zbudowane prawie ze z "gumoliny" a sam ich mozntaz zajmuje 2,5 min. Orientuje sie ktos moze czy istnieja na rynku jakies porzadne alarmy cena jest nie wazna ?? Z gory dzieki za podpowiedzi!!
admin: zmieniłem tytuł na Porządny alarm do quada
admin: zmieniłem tytuł na Porządny alarm do quada
Ostatnio zmieniony pn 12 paź, 2009 przez kacperos, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jednak myślę że alarmy to nie za dobra koncepcja tym bardziej w quadach przeprawowych, tu łatwo o wodę a co za tym idzie zalanie elektroniki lub jakiś innych podzespołów.
Polecałbym rzucenie okiem na artykuł w gazecie Quadzik'a w numerze Lipcowo-sierpniowym (5) 4/2009 Tam jest parę sposobów na ochronę swojego quada przed złodziejami.
Pozdrawiam
Polecałbym rzucenie okiem na artykuł w gazecie Quadzik'a w numerze Lipcowo-sierpniowym (5) 4/2009 Tam jest parę sposobów na ochronę swojego quada przed złodziejami.
Pozdrawiam
Pokochaj przyrodę tak i ona pokocha Ciebie.
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
Suzuki KingQuad750AXi
Ale chcesz ten akumulator po prostu podłączyć pod prostownik?
dareckiQ,
Niestety w KQ akumulator szczerze już można zaliczać do wad tego quada. Ja już zakupiłem nowy aku bo ładowanie nie wystarcza nawet na pół dnia..
dareckiQ,
Niestety w KQ akumulator szczerze już można zaliczać do wad tego quada. Ja już zakupiłem nowy aku bo ładowanie nie wystarcza nawet na pół dnia..
Suzuki KingQuad750AXi
Suzuki KingQuad750AXi
@ gossy raczej nie widze pzreszkód do odpiecia aku w celu ladowania, jeszcze nie slyszalem o aucie/motorze/quadzie ze by ten zabieg stanowil problem.
@ Rożny slyszalem o tym ze aku slabe w KQ jest ale to raczej wina wariatora i kabli (za male srednice, na to mozna zaradzic... trzeba poczytac fora tu i atv a aku jak juz dostanie swoje to nie trzyma pojemnosci wtedy tylko wymiana
@ Rożny slyszalem o tym ze aku slabe w KQ jest ale to raczej wina wariatora i kabli (za male srednice, na to mozna zaradzic... trzeba poczytac fora tu i atv a aku jak juz dostanie swoje to nie trzyma pojemnosci wtedy tylko wymiana
No dokładnie, i dodać do tego jeszcze WARN'a XT30, manetki, GPS, lampy, to aku ma co ciągnąć
Suzuki KingQuad750AXi
Suzuki KingQuad750AXi