Czy ktos rozpoznaje tego quada??:)
Czy ktos rozpoznaje tego quada??:)
Witam
Jest to mój pierwszy post tutaj na forum ... Jako ze jest w trakcie szukania jakiegoś pojazdu natknelem się na ciekawe ogłoszenie w internecie. Problem tylko w tym ze quad został sprowadzony z Danii a właściciel tylko wie ze ma silnik 450cc a nie wiem co to jest za quad ...Dla mnie trochę dziwne ... Ale nie o tym chciałem tutaj pisać ...
Moje pytanie kierowane do Was jest następujące Czy po wyglądzie ktoś z Was kojarzy co to może być za maszyna??(pewnie jakas chinszczyzna, ale sam nie wiem ...) Potrzebowałbym to do ustalenia połamanego plastiku bo za bardzo nie mam pomysłu jak to uzupełnić Chyba ze wy macie jakiś pomysł
Jest to mój pierwszy post tutaj na forum ... Jako ze jest w trakcie szukania jakiegoś pojazdu natknelem się na ciekawe ogłoszenie w internecie. Problem tylko w tym ze quad został sprowadzony z Danii a właściciel tylko wie ze ma silnik 450cc a nie wiem co to jest za quad ...Dla mnie trochę dziwne ... Ale nie o tym chciałem tutaj pisać ...
Moje pytanie kierowane do Was jest następujące Czy po wyglądzie ktoś z Was kojarzy co to może być za maszyna??(pewnie jakas chinszczyzna, ale sam nie wiem ...) Potrzebowałbym to do ustalenia połamanego plastiku bo za bardzo nie mam pomysłu jak to uzupełnić Chyba ze wy macie jakiś pomysł
Co do przodu, to zapomnialem jeszcze dodać zdjecie pewnych elementów moze one cos Wam pomogącichy
Tył mogłby przypominać klf 300 ale przód zupełnie podobny do niczego. Ja raczej nie interesowałbym się pojazdem, który tak wygląda... cokolwiek by to nie było...
Ostatnio zmieniony pn 05 paź, 2009 przez dha, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrząc na zdjęcia , niby podobne , ale przód a dokładnie "grill" jak na moje trochę inny niż w oryginale ... Idzie jakoś odszukać jakieś numery na quadzie żeby się dowiedzieć co to wydziw natury??:)Ruszko napisał...
Czy to nie jest Kawałsraki KLF 300?
Ostatnio zmieniony pn 05 paź, 2009 przez dha, łącznie zmieniany 1 raz.