bombardier 800 grizzly 700, czy coś innego
bombardier 800 grizzly 700, czy coś innego
Witam.
Na wstępie witam wszystkich .
Mam 15 lat, 170cm wzrostu i 60kg.
Chce kupić (namówiłem tate i wybieram) quada. Interesuje mnie mocne i masywne bydle.
Będzie to mój pierwszy quad(na własność) aczkolwiek sąsiad ma Grizzlaka 700 i Bruteforcea 750, jeździłem sporo na obydwóch (grizzly bardziej mi się spodobał) i nie jestem już taki zielony xD, więc nie namawiajcie mnie na jakieś 350, chce co najmniej 700 (ew660).
I teraz ma nie lada problem z wyborem:
1. Kawa odpada, bo po prostu mi się nie jeździ na niej najlepiej.
2. Grizzly 700
3. Outlander 800, nigdy na nim nie jeździłem, ale mi się podoba i jakbym miał już wybrać to na pewno ten
4. nie wiem, może macie jakieś inne propozycje.
Cena w zasadzie nie gra roli, bo bombki chodzą po 25-30 koła, a tyle mogę wydać.
Oczywiście używanego chce. Macie jakieś porady dla mnie, i głównie chodzi o to, co wybrać?
z góry dzieki
Na wstępie witam wszystkich .
Mam 15 lat, 170cm wzrostu i 60kg.
Chce kupić (namówiłem tate i wybieram) quada. Interesuje mnie mocne i masywne bydle.
Będzie to mój pierwszy quad(na własność) aczkolwiek sąsiad ma Grizzlaka 700 i Bruteforcea 750, jeździłem sporo na obydwóch (grizzly bardziej mi się spodobał) i nie jestem już taki zielony xD, więc nie namawiajcie mnie na jakieś 350, chce co najmniej 700 (ew660).
I teraz ma nie lada problem z wyborem:
1. Kawa odpada, bo po prostu mi się nie jeździ na niej najlepiej.
2. Grizzly 700
3. Outlander 800, nigdy na nim nie jeździłem, ale mi się podoba i jakbym miał już wybrać to na pewno ten
4. nie wiem, może macie jakieś inne propozycje.
Cena w zasadzie nie gra roli, bo bombki chodzą po 25-30 koła, a tyle mogę wydać.
Oczywiście używanego chce. Macie jakieś porady dla mnie, i głównie chodzi o to, co wybrać?
z góry dzieki
Chodziło o to że najbardziej podoba mi się ten quad, ale wiem, że gdy ktoś jest doświadczony w danej dziedzinie, to potrafi poradzić albo odradzić pewien wybór.
Nawet nie wiecie, ale mi daliście odpowiedź, prawie taką, jakiej szukałem.
Bo gdyby bomba była dla mnie złym wyjściem, to byście mnie wyśmiali i ostrzegali że się nie nadaje dla mnie, bo za mocna itp.
Czyli ogólnie dzięki, chyba, że ktoś się jeszcze obudzi i mnie oświeci co do wyboru quada
Nawet nie wiecie, ale mi daliście odpowiedź, prawie taką, jakiej szukałem.
Bo gdyby bomba była dla mnie złym wyjściem, to byście mnie wyśmiali i ostrzegali że się nie nadaje dla mnie, bo za mocna itp.
Czyli ogólnie dzięki, chyba, że ktoś się jeszcze obudzi i mnie oświeci co do wyboru quada
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
I tu się mylisz, na trawersy i góry najlepsza jest Renia bądź Out mają najmocniejsze silniki w świecie ATV.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Wiem, że to na prawdę mocna maszyna, ale jeśli bugatti da się jeździć wolno, to w bombie mogę lekko cisnąć gaz, a jak będzie potrzeba to się dociśnie . A gdy się przyzwyczaję i podszkolę, to mi mocy nie zabraknie
(sory, za moje niefachowe nazwy, sformułowania itp)
Czyli chyba quada wybrałem. Czy jest wspomaganie kierownicy w oucie800??
(sory, za moje niefachowe nazwy, sformułowania itp)
Czyli chyba quada wybrałem. Czy jest wspomaganie kierownicy w oucie800??
Niestety 60 tysięcy to dużo za dużo...
w starszych(07,08,09) nie ma? Bo z tego co pamiętam to w g700 wspomaganie jest od 2007 na 100% a wcześniejszych to nawet nie widziałem grizzlakow
Czy w starszych out800 (07r,08r,09r) bardzo trudno się kieruje bez wspomagania? Bo przyzwyczaiłem się już to EPS a tu może być trudno...
w starszych(07,08,09) nie ma? Bo z tego co pamiętam to w g700 wspomaganie jest od 2007 na 100% a wcześniejszych to nawet nie widziałem grizzlakow
Czy w starszych out800 (07r,08r,09r) bardzo trudno się kieruje bez wspomagania? Bo przyzwyczaiłem się już to EPS a tu może być trudno...