marcin rydzewo:
TURRTLESS a ty dalej chciał byś mistrzostw Świata nie zdarzyło się żeby jakiś team zaliczył pieczątkę pojedynczo no oczywiście poza tobą i Arturem , ale spieszę wytłumaczyć jak będzie taka sytuacja to pieczątka jest nie zaliczona
Pozdrawiam
Marcin
Witam Marcinie,
ogólnie to Mistrzostw Świata to nie. Po prostu siedzę wieczorkiem przed kompem, żonka już śpi i z nudy zagajam różne tematy bo tu cisza w eterze
A z Arturem to w teame akurat nie byłem. Wiesz tylko taki "luźny" związek dwoch facetów
w sobotę bo nasi "stali partnerzy" się pozatapiali w piątek i tak jakoś wyszło
A ogólnie to po prostu jestem dość dociekliwy i to nie tylko w kwestii punktacji. Przed wyjazdem na moje pierwsze Rydzewo też dużo pytałem Artura i Marcina jak tam u Ciebie jest. I jak widzisz warto się było dużo pytać bo się spodobały opowiadania, przyjechalem, zobaczylem i też mi się spodobało. Więc "V" oczywiście jak wiesz też a nasza grupa stale się rozrasta. Na "nastej" edycji zajmiemy razem z "Warką" i Tomkiem w końcu cała listę startową bo w samym Trójmieście tylko jeździmy w różnych grupach do 10 sprzętów ale takich dobrych znajomych na przeprawówkach to jest u nas około 40 sprzętów
oczywiście nie licząc chłopaków na szosówkach co się jeżdżą tylko lansować na bulwarek
A dużo się jeszcze ludzi oprócz nas już zdeklarowało na "V"
pozdr
Turrtless