Coś na temat lucky star'a
Coś na temat lucky star'a
witam. pisałem o rancherze i o bruinie lecz to qudy nie dla mnie. myślę o Lucky starze. Będzie to dobry wybór dla 13 latka? Znajdą sie posiadacze lub jacyś specjaliści którzy powiedzą o tym quadzie? będę wdzięczny .
chuligan, ja nie jestem od wczoraj na tym forum! Ja dokładnie go czytałem. Ktoś mówi o nim że jest bezawaryjny jak przejedzie tysiąc !!! Lepiej jak ktoś by powiedział : Przejechałem nim 10 tysięcy i naprawdę jestem zadowolony, to właśnie jest odpowiedz dotycząca awaryjności ! Widziałem twój temat o luckym i trochę ci się psuł a słyszałem jeszcze jak taki koleś przejechał nim 7 tys. i nie miał żadnych napraw. Więc chce usłyszeć więcej opini i związać to w całość
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- chuligan
- Quad:: Lucky Star 250
- Imię: Mariusz
Zadziwiasz mnie Maciek, napisałeś, że przeczytałeś dokładnie wszystkie wątki dotyczące LS'a i co z tego wynika ?. Nie wyciągnąłeś własnych wniosków, nie doszedłeś do własnych konkluzji ?. Nie znajdziesz informacji na którą tak bardzo podświadomie czekasz:
"Lepiej jak ktoś by powiedział : Przejechałem nim 10 tysięcy i naprawdę jestem zadowolony, to właśnie jest odpowiedz dotycząca awaryjności"
To cytat z Twojego posta. Lepiej, bo chciałbyś coś takiego przeczytać, a to jest niemożliwe z bardzo prostej przyczyny: z przebiegiem który zakładasz w 'lucku' musi się coś posypać.
Druga sprawa, wszystko zależy od założeń i spojrzenia na awaryjność, osobiście uważam że mój egzemplarz jest bardzo mało awaryjny.
Trzecia, nikt za Ciebie decyzji o wyborze nie podejmie.
Ps. serdecznie przepraszam Szanownego Kolegę, nie chciałem urazić starego bywalca forum Quadzik.
"Lepiej jak ktoś by powiedział : Przejechałem nim 10 tysięcy i naprawdę jestem zadowolony, to właśnie jest odpowiedz dotycząca awaryjności"
To cytat z Twojego posta. Lepiej, bo chciałbyś coś takiego przeczytać, a to jest niemożliwe z bardzo prostej przyczyny: z przebiegiem który zakładasz w 'lucku' musi się coś posypać.
Druga sprawa, wszystko zależy od założeń i spojrzenia na awaryjność, osobiście uważam że mój egzemplarz jest bardzo mało awaryjny.
Trzecia, nikt za Ciebie decyzji o wyborze nie podejmie.
Ps. serdecznie przepraszam Szanownego Kolegę, nie chciałem urazić starego bywalca forum Quadzik.
Ostatnio zmieniony czw 01 paź, 2009 przez chuligan, łącznie zmieniany 1 raz.
Lucky Star Sp 250 S
http://www.youtube.com/watch?v=6yKqLKipDXg
http://www.youtube.com/watch?v=6yKqLKipDXg