Incydenty w lesie które widziałeś
Incydenty w lesie które widziałeś
Taki mam pomysł skoro całe zło to tylko MY, to proponuje nowy wątek „incydenty” tutaj również jak na szacownym mocno ocenzurowanym stopquadom będziemy wpisywali szeroko pojęte incydenty, tylko z naszej perspektywy z udziałem „całego dobra leśnego – czyli Ludziom którym wolno”, mam na myśli takie incydenty jak: Śmieci, syf, polowania, kłusownictwo, pijackie imprezy i podobne.
Bardzo proszę również wpisywanie pozytywów naszej pasji: sprzątanie, mikołaj, dokarmianie.
Bardzo proszę również wpisywanie pozytywów naszej pasji: sprzątanie, mikołaj, dokarmianie.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Ognisko w lesie miejskim - 500 metrów od mojego domu = kupa śmieci, rozwalona ściółka itp.
Jedziemy dalej:
przy stadionie miejskim w Drezdenku jest las, a przy jego wejściu stoi sklep monopolowy
Jakieś 500 metrów za sklepem w lesie jest PEŁNO SYFU! Pokażę Wam później fotki, uprzedzam mocno się zdziwicie. Same puszki i butelki, mnóstwo kapselków ...
Jedziemy dalej:
przy stadionie miejskim w Drezdenku jest las, a przy jego wejściu stoi sklep monopolowy
Jakieś 500 metrów za sklepem w lesie jest PEŁNO SYFU! Pokażę Wam później fotki, uprzedzam mocno się zdziwicie. Same puszki i butelki, mnóstwo kapselków ...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
eeehh
Hmmm to i ja coś napiszę
Niedawno w piękną popołudniową niedziele postanowiłem pójść na spacer z kobietą nad jeziorko,
Jeziorko śliczne położone w centrum lasu w okolicy piękny rezerwat przyrody....
Oczywiście zakaz wjazdu pojazdom mechanicznym...
Idziemy idziemy a ty co kładka to samochód co samochód to śmieci opakowania po zanętach jakieś folie i oczywiście resztki z ogniska!!!!
Przy brzegu pływają jakieś zdechłe ryby (chyba za małe żeby brać) jakieś worki foliowe i inne quwno !!!! Ale to nic wędkarzom można oni są ok ale My........sami sobie odpowiedzcie !!!!
Niedawno w piękną popołudniową niedziele postanowiłem pójść na spacer z kobietą nad jeziorko,
Jeziorko śliczne położone w centrum lasu w okolicy piękny rezerwat przyrody....
Oczywiście zakaz wjazdu pojazdom mechanicznym...
Idziemy idziemy a ty co kładka to samochód co samochód to śmieci opakowania po zanętach jakieś folie i oczywiście resztki z ogniska!!!!
Przy brzegu pływają jakieś zdechłe ryby (chyba za małe żeby brać) jakieś worki foliowe i inne quwno !!!! Ale to nic wędkarzom można oni są ok ale My........sami sobie odpowiedzcie !!!!
to i ja coś dodam. Piękna okolica Las KPN, bunkry, a tam co wywalone z cieżarówki podwieszane sufity, płuyty karton gips, glazura terakota stare kible itp. ktoś robił remoint w domu po co zapłącić parę złotych odpiowiednim słuzbom jak można wywalić do lasu. I to zrobił jakiś tubylec który mieszka w tej okolicy bo miał kasę i kupił działkę postawił piękny Dom i tera się chwali kolegom jak pieknie mieszka w okolicy kampinoskiego Parku Narodowego w ciszy spokoju i świerzym powietrzu, a jak pojda na spacer i zobaczy kolego ten syf to sam mówi ze to jacyć bandyci wyrzucają lub ten co tym Quadem lata. Mówie wam tragedia w tym KPN jest tyle śmieci innych róznych, opony, czesci samochodowe, masakra a ja biedny żuczek polatać chce i mnie ganiają nawet na drodze publicznej zarejestrowanym gadem.
Pozdrawiam Wszystkich.
Pozdrawiam Wszystkich.
w krótce Rincon 680 Już Jest Nowa Czerwona Piękna
To co napisałem wcześniej o wędkarzach dalej podtrzymuje , choć sam kiedyś wędkowałem...ale nie syfiłem
Ale nie trzeba chodzić daleko żeby zobaczyć ze my naprawdę nie jesteśmy zabójstwem dla lasów
Przykłady:
Zobaczcie parkingi leśne (zajazdy) tam wjeżdża kto chce i co CHLEW
Kobiety lekkich obyczajów co pozostawiają po sobie sami wiecie
Grzybiarze !!!!! Ci to o Boże masakra a zwłaszcza ci co idą zbierać na zarobek.
Wędkarze..pisałem post wyżej..
Żule
itp....
A my ... Pewnie znajdą sie i u nas wyjątki ale z reguły my tylko jeździmy!!!!!
Ale nie trzeba chodzić daleko żeby zobaczyć ze my naprawdę nie jesteśmy zabójstwem dla lasów
Przykłady:
Zobaczcie parkingi leśne (zajazdy) tam wjeżdża kto chce i co CHLEW
Kobiety lekkich obyczajów co pozostawiają po sobie sami wiecie
Grzybiarze !!!!! Ci to o Boże masakra a zwłaszcza ci co idą zbierać na zarobek.
Wędkarze..pisałem post wyżej..
Żule
itp....
A my ... Pewnie znajdą sie i u nas wyjątki ale z reguły my tylko jeździmy!!!!!
- Krawco
- Quad:: XP 850 ;)
- Imię: Arkadiusz
Ja osobiście jeżdżąc, zawsze pakuję swoje śmieci do bagażnika i na powrocie przy pierwszym śmietniku poza lasem w miejscu gdzie powinno. Jeśli każdy z nas będzie tak robił pewnie będzie mniej tego w lesie. Poza tym popieram akcje sprzątania lasu. To zawsze poprawia opinię o nas. W najbliższym czasie sam będę taką organizował. Jak ktoś ma ochotę to proszę o zgłoszenia.
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...