www.stopquadom.pl - widzieli ? :)
www.stopquadom.pl - widzieli ? :)
Ostatnio zmieniony czw 10 wrz, 2009 przez Q65, łącznie zmieniany 1 raz.
wpisałem wyraz swojego "poparcia dla stopquadom ciekawe czy moderatorzy to puszczą ????, bardzo jestem ciekawy .
cyt: "Trochę to głupie, bo niczego nie zmienia tylko po raz kolejny skłóca i wyznacza wzorce "czarno-białe". Nie podoba mi sie jak operatorzy quad'ów czasami sie zachowują, ale czy wszyscy ??, czy wszyscy piechurzy to chodzące ideały, lasy takie piękne ?? czyste ??, co bardziej niszczy quad, czy śmieci i syf zostawiany przez właśnie Was - najbardziej idealnych użytkowników terenów zielonych ????."
cyt: "Trochę to głupie, bo niczego nie zmienia tylko po raz kolejny skłóca i wyznacza wzorce "czarno-białe". Nie podoba mi sie jak operatorzy quad'ów czasami sie zachowują, ale czy wszyscy ??, czy wszyscy piechurzy to chodzące ideały, lasy takie piękne ?? czyste ??, co bardziej niszczy quad, czy śmieci i syf zostawiany przez właśnie Was - najbardziej idealnych użytkowników terenów zielonych ????."
Taki mam pomysł skoro całe zło to tylko MY, to proponuje nowy wątek „incydenty” tutaj również jak na szacownym mocno ocenzurowanym stopquadom będziemy wpisywali szeroko pojęte incydenty, tylko z naszej perspektywy z udziałem „całego dobra leśnego – czyli Ludziom którym wolno”, mam na myśli takie incydenty jak: Śmieci, syf, polowania, kłusownictwo, pijackie imprezy i podobne.
Bardzo proszę również wpisywanie pozytywów naszej pasji: sprzątanie, mikołaj, dokarmianie.
Bardzo proszę również wpisywanie pozytywów naszej pasji: sprzątanie, mikołaj, dokarmianie.