TGB i Kymco
TGB i Kymco
[b]Witam...[/b]
Chciałbym abyście podzielili się opiniami na temat tych firm (TGB i Kymco).
Nie chcę wpakować się w coś co bedzie dobre przez kilka miesiecy. Tak wiec co myslicie o tych firmach?
Pozdrawiam wszystkich :pa buziak:
Chciałbym abyście podzielili się opiniami na temat tych firm (TGB i Kymco).
Nie chcę wpakować się w coś co bedzie dobre przez kilka miesiecy. Tak wiec co myslicie o tych firmach?
Pozdrawiam wszystkich :pa buziak:
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez żurawi, łącznie zmieniany 3 razy.
;)
-
- Kontakt:
Czołem,jeśli chodzi o tgb to z pewnością mogę stwierdzić, żed to pożądna firma która produkuje naprawde solidny sprzęt,sam jeżdżę TGB Blade 425 i jestem zupełnie zadowolony,jeżdżę już długi czas tym sprzętem i narazie nie mam ochoty zamieniać na coś innego,ma kopa ta maszynkai mogę powiedzieć, że w terenie błocistym spisuje się lepiej niż polaris sportsmen 500 i 800 ja wyjeżdżałem za każdym razem, a oni musieli używać wyciągarek Warto mieć ten sprzęt
- homarek
- Lucky ATV Team
- Kontakt:
Proponuję na początek zainwestować w słownik ortograficzny!!aaaaa
Mam quada tgb blade 425 4x4. Proszę o podanie jakiegoś linka do serwisu właśnie tej firmy ponieważ potrzebóje tylni most do przełozenia na 4 koła (nie zalałem oleju i oto skutek) proszę o pomoc z góry dziękóje i pozdrawiam wszystkich uzytkowników qladow
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]
Witam,
poszukuje jakiś informacji jak rozblokować tgb target którego od kilkunastu dni ujeżdżam
do tej pory znalazłem tuleję w rurze wydechowej oraz udrożniłem zaspawną rurę wychodzącą z tłumika, zmieniłem ustawienia gaźnika na 1,75, zmieniłem rolki na 17,5g
porównując tgb do ls 300 którym zrobiłem któryś tysiąc mam wrażenie że jest zbyt mała różnica w mocy, ciągu od dołu (w końcu target ma o 120cm3 więcej)
pzdr
jerzy
poszukuje jakiś informacji jak rozblokować tgb target którego od kilkunastu dni ujeżdżam
do tej pory znalazłem tuleję w rurze wydechowej oraz udrożniłem zaspawną rurę wychodzącą z tłumika, zmieniłem ustawienia gaźnika na 1,75, zmieniłem rolki na 17,5g
porównując tgb do ls 300 którym zrobiłem któryś tysiąc mam wrażenie że jest zbyt mała różnica w mocy, ciągu od dołu (w końcu target ma o 120cm3 więcej)
pzdr
jerzy
-
- Quad:: cf moto
-
- Quad:: ATV
- Imię: Marek
Poszukuje sklepu ,serwisu z czesciami KYMCO MXU 500
Witam wszystkich poszukuje serwisu w pobliżu Piaseczna lub najbliżej , takiego serwisu w którym sporo rzeczy się dowiem o tym quadzie .Pozdrawiam.