TRANSGOTHICA 11-19-09.2009
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Ano słyszałem właśnie o wypadku Jacka, miejmy nadzieję, że szybko wróci do zdrowia...Romulus:
Wczoraj miał wypadek Jacek Bujański leży w Bydgoszczy w szpitalu z otwartym złamaniem podudzia. Zderzył się czołowo z samochodem poszukującym trasy (chyba bo brak oficjalnych wiadomości).
Póki co quadowa emeryturka :)
Wlasnie wrocilem z Transgothica i musze przyznac, ze (mimo ze nie bylem na zbyt wielu imprezach ostatnio) podobala mi sie ona niezmiernie! Jedynym niemilym cieniem byl wypadek Jacka, ktoremu zycze jak najszybszego powrotu do zdrowia. Organizatorzy postawili poprzeczke wysoko i staneli na wysokosci zadania. Nawet w.w. wypadek zostal profesjonalnie "potraktowany" a Jacek przewieziony helikopterem do szpitala. Rowniez natychmiast przerwano zawody, tak wiec drugi z ponad 100 km etapow nie odbyl sie tego dnia.
Dla quaowcow mielismy do wzboru "Trophy" "Cross Country", tak wiec kazdy mogl wybrac cos pasujacego dla siebie.
Wielki szacun i gratulacje dla Zderzaka ktory zafundowal sobie i innym wiele emocji podczas rywalizacji z Jackiem, Jarisa oraz Henia Babilca, ktorzy rowniez staneli na podium.
Ja osobiscie ujezdzilem sie niemilosiernie (poad 1000 km) lecz niedosyt pozostal
- chcialo sie po prostu jeszcze i jeszcze! Tak wiec jezeli zdrowie i czas pozwola a wladze sie zgodza - jade za rok i namawiam innych.
Dla quaowcow mielismy do wzboru "Trophy" "Cross Country", tak wiec kazdy mogl wybrac cos pasujacego dla siebie.
Wielki szacun i gratulacje dla Zderzaka ktory zafundowal sobie i innym wiele emocji podczas rywalizacji z Jackiem, Jarisa oraz Henia Babilca, ktorzy rowniez staneli na podium.
Ja osobiscie ujezdzilem sie niemilosiernie (poad 1000 km) lecz niedosyt pozostal
![Laughing :lol:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_lol.gif)
... i byla piekna, byla!!!Arecki
Zbychu... Piękna trasa, jeszcze piękniejsze okolice....
A musi być krzaczorami skoro taka ilość km
"Ślimak" w moim pojęciu to dystans a nie czas![]()
Wyjazd super fajny.... aż mnie skęca
Ostatnio zmieniony ndz 20 wrz, 2009 przez zibi_neo, łącznie zmieniany 1 raz.