MXU 300

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Kymco
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wojni
Kontakt:

MXU 300

Post autor: Wojni » wt 15 wrz, 2009

Witam serdecznie.
Od dawna noszę sie z zamiarem kupna Kymco MXU 300 . Ale przyglądając mu się z bliska to sam nie wiem do czego ten quad jest bo niby jest to quad przeprawowy (w miarę możliwości bez przesady w końcu nie jest to grizli 700 4x4) a i nie jest to quad sportowy. I boje sie że jeśli jest on do wszystkiego to jest do niczego. Boje się o ten wał kardana jak on sie sprawuje , czy można go zamoczyć aż do siedzenia?? jak sprawują sie wahacze i końcówki drążków i jeszcze jedno jak tym jeździć po lesie , czy można śmiało śmigać nie patrząc szczególnie na dziury czy też delikatnie jak przeprawówką. Dodam ze jestem posiadaczem chonola i prosze o zrozumienie , Pozdrawiam serdecznie Leszek QUAD 4ever!!!! :I love QUADZIK:

*MAC*

Post autor: *MAC* » śr 16 wrz, 2009

Witam , od tygodnia jeżdżę mxu 400 i też pierwotnie myślałem nad 300, lecz gdy porównałem jeden i drugi to długo się nie zastanawiałem nad wyborem. Fakt trzeba dołożyć troszkę . Mxu 400 utargowałem na 22 000. Zrobiłem nim już 380 km. w różnym terenie i nie ma górki pod którą by się nie wspiął - 4x4 , niezależne zawieszenie, wolny bieg i 27 KM (po odblokowaniu) robią swoje!!!! Teraz osiąga 90 km/h.
No i gabarytowo bez porównania : dł. 210cm i szer. 110cm.
Na razie jest bosko. 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kymco”