szczecin
jak w reklamie: na Sodomiadzie jest wszystko to, czego nie można kopić kartą Visanorbi...
Podpowiedz szczerze - opłaca mi się naginać te 500km na tą imprezę?
są same błota, czy też coś technicznego się znajdzie?
czy widzieliście listę po 26 godzinach od wystartowania zapisów extrema 50 aut, wyczyn 30, quady prawie 20 !!!!!! czy potrzebna lepsza rekomendacja???
Grzegorz, może warto coś tu skręcić - przyjedziesz, czy ...... ?
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
jak tak dalej pójdzie to Leszek będzie musiał powiększyć trasę o kolejne województwo - już teraz jest wszystkiego ponad 100 maszyn!!!Lista na Sodomiadę baaardzo szybko się zapełnia!!!
Homarek, Ciebie nie ma - cóż za niedopatrzenie , Shogun ma takie specjalne urządzenie ortopedyczne, sprowadzone z USA opracowane w NASA - gruba gąbka na podnóżek
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
ja mam sentyment do Sodomiady.
na pierwszej Marek z płocka zasnął za sterami
na ostatniej Maczo zasnął na quadzie gdy czekaliśmy w lesie na dostawę gorącej pizzy(dostawca dostał koordynaty o 3 w nocy i ogiecany napiwek...hihi)
dla mnie sodomiada to.....kultowa sodomiada z jedzeniem z kuchi peerelowskiej z wszystkimi plusami i minusami....jak bigosik czy grochóweczka ale nic nie przebije tropików w domkach i herbatki w baniaków !!!!!!
na pierwszej Marek z płocka zasnął za sterami
na ostatniej Maczo zasnął na quadzie gdy czekaliśmy w lesie na dostawę gorącej pizzy(dostawca dostał koordynaty o 3 w nocy i ogiecany napiwek...hihi)
dla mnie sodomiada to.....kultowa sodomiada z jedzeniem z kuchi peerelowskiej z wszystkimi plusami i minusami....jak bigosik czy grochóweczka ale nic nie przebije tropików w domkach i herbatki w baniaków !!!!!!
...dzień dobry...