Przyczepa gdzie kupic?

Gdzie jeździć, wyposażenie ridera, wyposażenie atv-ki, rejestracja, import quadów, przepisy prawne, prawo jazdy, nawigacja...
ODPOWIEDZ
kacperos

Przyczepa gdzie kupic?

Post autor: kacperos » śr 02 wrz, 2009

Witam mam zamiar zakupic przyczepe lub tez lawete z przeznaczeniem na przewoz 6 quadow wymiar pkolo 9x2 .I tu pytanko czy zna ktos firme w okolicach wybrzeza ale nie koniecznie ktora po pierwsze ma korzystne ceny po drugie robi porzadny sprzet.
I ile cod takiego kosztuje?
Z gory dzieki za podpowiedzi!

botor
Kontakt:

Post autor: botor » sob 10 paź, 2009

wiesz taką lawetą trudno się manewruje :)

wydaje mi sie ze 10 musisz dac przynajmniej my tyle dalismy za taka na którą mieszczą sie 4 duże quady albo 5 małych i zrobic prawko odpowiedniej kategorii
Suzuki Eiger automat

Awatar użytkownika
Krawco
Quad:: XP 850 ;)
Imię: Arkadiusz

Post autor: Krawco » ndz 11 paź, 2009

Nie wiem jakie masz kwity ale B+E może nie wystarczyć przy tak długiej lawecie... Co do manewrowania to zdecydowanie polecam osie na końcach przyczepy z przednią osią skrętną. Jeśli weźmiesz osie na środku to zwisy na każdej górce będą Ci demolowały przyczepę ( a to są koszty). Co do samej przyczepy to myślę, że musisz się zwrócić do kilku firm z prośbą o wycenę na specjalne zamówienie. Taka forma zakupu przyczepy da Ci też możliwość zrobienia jej w taki sposób aby można było najeżdżać z boku. Na pewno mogą to zrobić Niewiadów lub Świdnik. Miłych zakupów...
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niezbędnik quadowca”