Jak jezdzic na 2 kolach
Jak jezdzic na 2 kolach
Witam mam yamahe grizzly 350 i chcialbym sie nauczyc jak jezdzic na tylnich oraz na bocznych kołach ..... Z gory dzieki za podpowiedzi
Pozdrawiam Paweł
-
- Kontakt:
Żeby jeździć na bocznych kołach musisz mieć dobrze wyćwiczoną równowagę. Żeby ćwiczyć równowagę musisz jeździć quadem w kółko z podniesioną jedną stroną kół. Pojeździj tak kilka godzin aż będziesz miał opanowaną równowagę i wtedy zacznij ćwiczyć jazdę po prostych odcinkach jadąc quadem oczywiście na bocznych kołach.
Dominik_Dyńka
Dominik_Dyńka
[size=75]"Kiedy jadę w błocie nikt mnie nie pokona". W Płocku najlepsze tereny. Polecam! Ale tylko jak masz cichy tłumik ;)[/size]
- DZIKI - husky
Sorka ze odkopuje hehe ale wlasnie dzisiaj sie nauczyłem ^^ jezdzić na swoim chinolu ^^ dosyć proste ;] najpierw po placu w kółko az podnosilo mi prawy bok ;] i potem prostowałem zeby jechać prosto i tak caly czas przez 2 godziny i juz normalnie 2-5 metrów ujade z wielkimi róznicami za kazdym razem ^^
ja słyszałem taką historię że pewien facet miał blasterka i chciał za każdą cene jeździć driftem na asfalcie.. Wybrał deszczową porę dnia i naładował jak ten głupi oleju ze smarem po oponach.. Efekt fakt faktem uzyskał ale tak na zdrową głowę to nie wyglądało..
Facet chciał się nauczyć i sie nauczył
Facet chciał się nauczyć i sie nauczył
Pokochaj przyrodę tak i ona pokocha Ciebie.
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
kazdym quadem da rade pojechac na dwoch bocznych kolach...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!