Prosze tych co wiedzą o opinie na temat polarisa predatora

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Polaris
ODPOWIEDZ
tomek jamrozy

Prosze tych co wiedzą o opinie na temat polarisa predatora

Post autor: tomek jamrozy » wt 07 kwie, 2009

Koledzy mam pytanie do właścicieli predatorów. Od miesiąca sam przesiadłem się na ta maszyne i zastanawia mnie sprawa chlodzenia tego atv. Praktycznie przy każdym zatrzymaniu się podczas jazdy wlacza sie wentylator. czy dla tego quada jest to normalne? od razu napisze ze olej jest swiezo po wymianie wiec powinien dobrze schladzac silnik. chcialbym znac wacze opinie i za kazda bede wdzieczny. pozdrawiam

batman
Quad:: Polaris Predator-Raptor 700
Imię: darek

Post autor: batman » ndz 19 kwie, 2009

witam ja też tak mam a nawet gorzej bo wentylator przestał sie włączać i co chwila włącza sie kontrola od temperatury wody mnie też to twoje pytanie interesuje czy to jest normalne czy cos jest nietak ... a może termostat trzeba wyjąć ????????????????
:):):)darecki:):):)

Awatar użytkownika
Panther
Quad:: Yamaha Grizzly 660
Imię: Łukasz
Kontakt:

Post autor: Panther » sob 09 maja, 2009

standard, kolega jezdzi predkiem i jemu tez sie wentylator wlacza bardzo czesto, co stanie to chodzi i chodzi, normalne to jest wiec sie niczym nie przejmuj.
Pozdrawiam - Łukasz

spikejbl

Post autor: spikejbl » pn 31 sie, 2009

Siemka ja w swoim mam tak samo. Prawie zawsze jak staje to chodzi wentylator chyba ze przejade sie kawalek przed zgaszeniem na malych obrotach to wtedy jest ok.

Awatar użytkownika
Bullettime.
Quad:: Polaris Predator 500

Re: Prosze tych co wiedzą o opinie na temat polarisa predato

Post autor: Bullettime. » wt 23 sie, 2011

a myjecie szlaufem chlodnice razem z wentyaltorem? bo jak tam sie błota najebało to sie nie dziwie ze nie chodzi ;d

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polaris”