snorkle king quad 700
odswierze temat
po co bawic sie z airboxem ??
nie mozna przedłużyc poprostu normalnych dolotow w pewnym momencie zmieniaja kształt ale do pewnego czasu są okrągłe nie moge tam wsadzic rury zasylikonowac na trytke albo ta opaske zaciskajaca i jest ok??
chyba ze w samym airboxie jest jakas dziurka o ktorej nie wiem :PP
napiszcie jak to jest )
po co bawic sie z airboxem ??
nie mozna przedłużyc poprostu normalnych dolotow w pewnym momencie zmieniaja kształt ale do pewnego czasu są okrągłe nie moge tam wsadzic rury zasylikonowac na trytke albo ta opaske zaciskajaca i jest ok??
chyba ze w samym airboxie jest jakas dziurka o ktorej nie wiem :PP
napiszcie jak to jest )
Suzuki Eiger automat
Nie będę tworzył nowego tematu więc sie podczepie pod ten...
Zrobiłem sobie snorkle jakis czas temu w swoim suzuki, niestety tylna rura wychodzaca ze skrzyni jest zle zamocowana gdyz przy stromych wyjazdach z wody rura ta idzie pod wode :/ kto ma pomysł jak to mozna przerobić zeby bylo ok a przy tym nie przenosic rury do przodu i zostawic ja z tylu?
Czekam na propozycje
Zrobiłem sobie snorkle jakis czas temu w swoim suzuki, niestety tylna rura wychodzaca ze skrzyni jest zle zamocowana gdyz przy stromych wyjazdach z wody rura ta idzie pod wode :/ kto ma pomysł jak to mozna przerobić zeby bylo ok a przy tym nie przenosic rury do przodu i zostawic ja z tylu?
Czekam na propozycje
No to nie wiele da gdyz jak wyjezdzasz z wody stromym podjazdem gdzie quad jest pod sporym kątem to nawet jak rura będzie dłuższa to i tak jest spore ryzyko zamoczenia... myslalem nad obruceniem kolanka w druga strone do kierunku jazdy ale znowu bedzie mi zbieral pelno blota... zastanawiam sie nad wstawieniem jakiejs gietkiej rury tylko nie wiem jak poprowadzic i czy cos to da...
- kuba4x4
- Quad:: Can - Am Outlander XT - Był, Jest i Będzie !
- Imię: Jake
- Kontakt:
Popatrz sobie jak są zrobione snorkle w KQ. Jest wiele zdjęć, filmów, na których widać, że rura tylna jest długa, bardzo długa nawet. To powoduje że przy wyjeżdżaniu właśnie z wody pod kontem - snorkel nie zasysa wody. Tutaj masz przykład - uwierz mi, że jak tak zrobisz to na 100% nie będzie ci łapał wody.
A.Z.T. ATV ZGIERZ TEAM - www.ZgierzTeam.pl
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)