Witam wszystkich !
Poszukuję dobrej zbroi, ale nie za bardzo się na tym znam.
Którą polecicie, mam kilka pomysłów :
- Thor Impact Rig Se
- Datex
- Ufo Scorpion
- Acerbis Koerta
Czym się różnią Datex, Ufo i Acerbis ? Może jakieś plastyki są mocniejsze czy co ?
Czemu ten Thor nie ma żadnych ochraniaczy obojczyka, a np. Datex ma ?
Który kupilibyście ?
Pozdrawiam
Zbroja - którą kupić ?
-
- Kontakt:
Zbroja - którą kupić ?
Michał
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Z tych zbroji ja brałym Thor'a.
Odpowiadając Tobie na pytanie czemu w impactie nie ma ochraniaczy na obojczyk, taki model
Ja sam używam Thor'a Quadrant, bardzo sobie chwale jest do wyregulowania na każde ciało idealnie się wpasowuje, nie ma możliwości, żeby obcierał.
Jak z beczpieczeństwem? Dokładnie nie wiem ostatnio 1 rolkę zaliczyłem i bynajmniej nic mi się nie stało Czyli chyba ok...
Odpowiadając Tobie na pytanie czemu w impactie nie ma ochraniaczy na obojczyk, taki model
Ja sam używam Thor'a Quadrant, bardzo sobie chwale jest do wyregulowania na każde ciało idealnie się wpasowuje, nie ma możliwości, żeby obcierał.
Jak z beczpieczeństwem? Dokładnie nie wiem ostatnio 1 rolkę zaliczyłem i bynajmniej nic mi się nie stało Czyli chyba ok...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!