V KASZUBSKI ZWIAD 25-27.09.2009

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
ODPOWIEDZ
shaybaoffroad

V KASZUBSKI ZWIAD 25-27.09.2009

Post autor: shaybaoffroad » pn 27 lip, 2009

Witamy wszystkich

Do terminu rozegrania V Kaszubskiego Zwiadu pozostały równo dwa miesiące...a więc najwyższy czas na konkrety.
1. Przypominamy termin 25-27.09.2009
2. Baza noclegowa to zupełnie nowe miejsce dla quadowej braci J Jest nią ośrodek campingowy nad Zalewem Wiślanym w okolicach Fromborka. Noclegi w domkach 2-3 osobowych o przyzwoitym standardzie (http://www.podwzgorzem.pl/index.php?show=6 ). Teren ośrodka swobodnie pomieści wszystkich uczestników wraz z samochodami, lawetami itp... Dla bardziej wymagających istnieje możliwość zakwaterowania w hotelu położonym około 200 m od campingu.
3. Tereny które mamy do dyspozycji są największe w historii Kaszubskich. Do dyspozycji mamy dwa poligony, oraz mnóstwo terenów prywatnych rozciągających się aż po okolice Ornety. Specyfika tych miejsc jest bardzo urozmaicona- mnóstwo wąwozów, rzeczek, oraz podmokłych łąk czyni te trasy bardzo wymagającymi.
Wszystkie tereny i wyznaczone na nich trasy i próby są nowe.
4. Formuła rajdu pozostaje bez większych zmian- do przejechania około 300 km wgranej do GPS-a trasy w czasie 26 godzin. Miejsca pieczątek do zdobycia zaznaczone waintpointami.
5. Co po staremu:
- wpisowe 550 zł (zaliczka 150 zł) w cenie:
- 2 noclegi
- 2 śniadania
- jedzenie i gorące napoje na trasie
- duuużo jazdy do upadłego
- pomoc w transporcie uszkodzonego quada do bazy rajdu
- sztywne karty drogowe
- koszulki pamiątkowe
- fajna baza noclegowa
6. Co nowego:
- ze względu na ogromny teren imprezy oraz różnorodność prób dla Waszego
bezpieczeństwa zwiększamy liczbę ratowników (mamy nadzieję, że będą bezrobotni)
- mobilny warsztat wraz z mechanikiem
- profesjonalne i rzetelne szkolenie z obsługi i nawigacji GPS (krok po kroku)
- dwa punkty „żywieniowe” na dwóch przeciwległych końcach trasy
- NAJWIĘKSZĄ NOWOŚCIĄ JEST NOWA GRUPA UCZESTNIKÓW NAZWANA „NO STRES”- grupa ta uczestniczy w rajdzie tak jak inni, ale nie rywalizuje i nie zdobywa punktowanych pieczątek. Dodatkowo uczestnicy mają do przejechania trasę widokowo- przeprawową o długości około 120 km (razem około 400 km w 26 godzin). Każdy uczestnik jadący w tej grupie ma za zadanie wbić do karty tylko pieczątki nawigacyjne (10 sztuk) rozłożone na całej trasie. Jeśli zdobędzie komplet dostanie nagrodę!!! J J J
7. Liczba osób rywalizujących jest ograniczona do 60 uczestników, a liczba w grupie „no
stres” jest ograniczona do 20 uczestników, ograniczenia podyktowane są troską o Wasze bezpieczeństwo .

8. Formularz zgłoszeniowy do pobrania jako plik

Wszystkie dodatkowe informacje pod telefonem Shayba 698 087 087 i Aga 514 264 444
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH
Błoto wciąga

Przypominamy wszystkim o trwającej rozgrywce głównej o Wielki Puchar Kaszubskich Zwiadów- szczegóły w regulaminie !!!
Załączniki
Regulamin.doc
REGULAMIN
(38 KiB) Pobrany 249 razy
Formularz zgłoszeniowy.doc
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
(20 KiB) Pobrany 232 razy
życie jest piękne pod warunkiem , że masz odpowiednio dobrane leki antydepresyjne...

Awatar użytkownika
rafall
Quad:: Kymco MXU 150, Suzuki KQ 750, Can Am Spyder
Imię: Rafał

Post autor: rafall » pn 10 sie, 2009

może by się tak wybrał, jak myślisz Michał dam radę? Team partnera mam-mój znajomy Marek jest chętny.
tylko kurcze dwie rzeczy mi nie pasują, trzeba trochę gotówki uzbierać a po drugie termin.. bo urlop się mój zaczyna i mam wyjechać i trzeba to uzgodnić z żoną.

Awatar użytkownika
rafall
Quad:: Kymco MXU 150, Suzuki KQ 750, Can Am Spyder
Imię: Rafał

Post autor: rafall » śr 12 sie, 2009

już wszystko wiadomo, jadę:D
Michał dopisz mnie do listy, plus jeden też na suzuki. zaczynamy uzbrajać maszyny
do zobaczenia w błocie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”