WITAM !!!
Mam pytanie, jestem w trakcie zbierania gotówki na quada, jestem totalnie zielony mam nadzieję ze mi pomożecie w wyborze, chcę przeznaczyć do 7000zł, ale kupić nowy jakąś chińszczyznę czy używany lepszej firmy, mówię od razu że nigdy nie jeździłem i raczej terenów nie będę nim odwiedzał, raczej polne drogi, czytałem niektóre wypowiedzi i wynika z nich że te chińskie nawet na zwykłych drogach się rozpadają, lubię grzebać przy różnych pojazdach ale nie żebym cały czas spędzał z tym quadem w garażu, myślałem nad:
Bashan 200, jakie są opinie na temat tego quada?
4WAY 250 cc SPORT, słyszałem że to lipa, lecz nie wiem czy to prawda?
Yamaha Blaster, ale tylko używka, warto kupować używkę, tamte są nowe, ale jeśli prawda co mówią na temat chińszczyzny to ta Yamaha pewnie więcej wytrzyma
Na jakie jeszcze wydatki się przygotować i co będzie jeszcze potrzebne po kupnie quada, po pewnie samo kupno nie wystarcza, co ze serwisowaniem i jak z dostępnością części to poszczególnych quadów, mam jeszcze wiele pytań, w miarę możliwości będę pisał
Proszę o wyrozumiałość dla nowego na forum i totalnie zielonego w dziedzinie quadów, z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam
![Very Happy :D](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif)