[PT] Poland Trophy - News
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Ten weekend majowy tak nas rozleniwił, że dopiero dziś pozbieraliśmy się i zamieściliśmy relację z Poland Trophy. Klikajcie na link poniżej...
Poland Trophy – rajd przeprawowy czy wielka klapa...
Poland Trophy – rajd przeprawowy czy wielka klapa...
Póki co quadowa emeryturka :)
- Krzysztof Wronowski
Zadowoleni będą Ci zawodnicy, którzy nie lubią głębokiej wody. Tej w Walimiu nie będzie. No, chyba żeby uda się ją jeszcze znaleźć Albo zbudować odpowiednią przeszkodę, czego też nie mogę wykluczyć... Póki co jest sucho. Natomiast nie zabraknie stromizn, przecież to Góry Sowie! I to stromizn w każdym wydaniu: trawersy, zjazdy, podjazdy, głębokie jary i parowy... Na szczęście będzie się do czego winczować i asekurować. Trasy poprowadzone będą głównie lasami. Niestety, dojazdówki będą stosunkowo wąskie, więc jak ktoś będzie chciał wyprzedzać, to lepiej jest to robić na OS-ach, albo od razu sprężyć się na prologu. Chociaż jeszcze nie jestem zdecydowany, czy będzie prolog. Być może wystartujemy wszystkich Hannibalem? Tak naprawdę wszystko będzie zależało od tego, jak szeroki będzie pierwszy OS.
Trasy raczej techniczne niż szybkie. Dotyczy to zarówno dojazdówek, jak i OS-ów. Ale to w końcu rajd przeprawowy, więc nie powinno to nikogo dziwić
Istotną zmianą w porównaniu do pierwszej edycji będzie kolejność startu - Najpierw jadą samochody, potem quady.
Co bardzo istotne, do minimum ograniczona została jazda po czarnym. W zasadzie będzie się to sprowadzało do kilkukrotnego przeskoczenia asfaltu.
I z zapowiedzi to by było na tyle.
Czujcie się pozdrowieni!
Arek Pawełek - komandor Poland Trophy
Trasy raczej techniczne niż szybkie. Dotyczy to zarówno dojazdówek, jak i OS-ów. Ale to w końcu rajd przeprawowy, więc nie powinno to nikogo dziwić
Istotną zmianą w porównaniu do pierwszej edycji będzie kolejność startu - Najpierw jadą samochody, potem quady.
Co bardzo istotne, do minimum ograniczona została jazda po czarnym. W zasadzie będzie się to sprowadzało do kilkukrotnego przeskoczenia asfaltu.
I z zapowiedzi to by było na tyle.
Czujcie się pozdrowieni!
Arek Pawełek - komandor Poland Trophy
3fun - bo quady są naszą pasją
Nie bedzie wody :/ ??? To po co ja snorkele montowałem??? Szkoda. Ale i tak sie wybiore i rowniez polecam impreze. Pierwsza edycja pomimo tego ze nawigacja nas pokonała była SUPER. Dajcie jakies namiary na hotele "cy cus"
I jeszcze jedna bardzo wazna sprawa.
2Can mam wielka prosbe. Wgraj trase na GPS i zrób z niej Tracka. Tak zeby kazdy miał wybór albo jedzie według roadbooka albo tracka. To dla was organizatorów nie jest zaden problem.
Pozdrawiam.
I jeszcze jedna bardzo wazna sprawa.
2Can mam wielka prosbe. Wgraj trase na GPS i zrób z niej Tracka. Tak zeby kazdy miał wybór albo jedzie według roadbooka albo tracka. To dla was organizatorów nie jest zaden problem.
Pozdrawiam.
- Krzysztof Wronowski