majówka z kim moge pojezdzić

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
roman

majówka z kim moge pojezdzić

Post autor: roman » ndz 22 kwie, 2007

szukam quadziaków w okolicy Marek/k.Warszawy. jak ktoś w wekend majowy ma zamiar troche pojeżdzić to chętnie się przylącze.jak ktoś mieszka trohę dalej moge zaladować quada na przyczepe i podjechać (ale troche dalej) chętnie poznam fajne nowe tereny. Ostatnio w Markach zobaczylem przejezdzające dwa quady może ktoś da znać na jakąś ustawke pozdrawiam Roman[/code]

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » ndz 22 kwie, 2007

W Zielonce jest kilka quadów i crossów, jeżdżą, ale nie udzielają się na forum. Może ich kiedyś do tego zmobilizuję :lol:
Ja w sumie też jestem z Zielonki, ale częściej bywam na imprezach w Polsce niż jeżdżę po lokalnych terenach...

W sobotę właśnie z Zielonki wyruszamy na 6-dniowy wypad quadowy, więc jak miałbyś czas się dołączyć to szczegóły masz tu... Majówka 2007 na quadzie - zasadniczo kierunek na Wyszków a później wzdłuż Bugu...
Póki co quadowa emeryturka :)

roman

Post autor: roman » pn 23 kwie, 2007

chętnie bym się wybral ale niestety 02.04 pracuje więc mam ten dlugi weekend taki rozerwany. Myślalem że może ruszyl bym z wami w sobote i zostal bym do niedzieli. Potem bym zawrucil albo zalatwil bym sobie jakiś transport spowrotem.

wodzoo

Post autor: wodzoo » wt 01 maja, 2007

Roman to wlasnie mnie zatrzymales wczoraj kolo swojego domu .
Pierwszy post i mam nadzieje nie ostatni .
Jak zrobisz sprzeglo to daj znac ,na pewno sie jakos ustawimy .
Pozdrawiam Krzysiek..

roman

Post autor: roman » czw 03 maja, 2007

Z tym sprzęglem to już chyba oszaleje jutro zaczne się dobijac do msc niech oddają mój księżycowy pojazd!!!!!!!!!!!!

roman

Post autor: roman » czw 03 maja, 2007

Krzysiek jak już coś zalatwisz z tą rejestracją to daj znać ciekawe czy będą robić jakieś problemy w wydziale komunikacji

wodzoo

Post autor: wodzoo » pt 04 maja, 2007

Dzisiaj jade do WK z tym co mam .Zapytam co ode mnie chca ,bo kazdy WK chce podobno co innego .A swoja droga czy moga chciec jakies tlumaczenia certyfikatow czy cos takiego ??
Przypomne ze G byl sprowadzony i bez przebiegu .
K260 na 33" i G660

roman

Post autor: roman » ndz 20 maja, 2007

Krzysiek jak tam twoj gad może jak będziesz przelotem kolo mojej chaty to się zatrzymasz bo ja ciągle widze cię przelotem. Można by razem pojeżdzić jak nie w tygodniu to może weekend co ty na to?pozdrawiam Roman

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”