majówka z kim moge pojezdzić
majówka z kim moge pojezdzić
szukam quadziaków w okolicy Marek/k.Warszawy. jak ktoś w wekend majowy ma zamiar troche pojeżdzić to chętnie się przylącze.jak ktoś mieszka trohę dalej moge zaladować quada na przyczepe i podjechać (ale troche dalej) chętnie poznam fajne nowe tereny. Ostatnio w Markach zobaczylem przejezdzające dwa quady może ktoś da znać na jakąś ustawke pozdrawiam Roman[/code]
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
W Zielonce jest kilka quadów i crossów, jeżdżą, ale nie udzielają się na forum. Może ich kiedyś do tego zmobilizuję
Ja w sumie też jestem z Zielonki, ale częściej bywam na imprezach w Polsce niż jeżdżę po lokalnych terenach...
W sobotę właśnie z Zielonki wyruszamy na 6-dniowy wypad quadowy, więc jak miałbyś czas się dołączyć to szczegóły masz tu... Majówka 2007 na quadzie - zasadniczo kierunek na Wyszków a później wzdłuż Bugu...
Ja w sumie też jestem z Zielonki, ale częściej bywam na imprezach w Polsce niż jeżdżę po lokalnych terenach...
W sobotę właśnie z Zielonki wyruszamy na 6-dniowy wypad quadowy, więc jak miałbyś czas się dołączyć to szczegóły masz tu... Majówka 2007 na quadzie - zasadniczo kierunek na Wyszków a później wzdłuż Bugu...
Póki co quadowa emeryturka :)