[PT] Poland Trophy - News
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
A teraz parę słów komentarza, prawie na każdym kroku widać było dobrą organizację rajdu, dużo służb pomocniczych (np. na jednej z prób był nurek gotowy do akcji jakby się jakiś pojazd zsunął z trawersu do jeziora), natomiast nienajsczęśliwszym pomysłem jest chyba żeby na trasie były równocześnie quady i samochody, niech wypowiedzą się uczestnicy ale takie odniosłem wrażenie patrząc na to co się działo z boku. Przykładowo powyżej zdjęcie Zajcoffa quad zalany w miejscu gdzie woda nie przekraczała 50-60 cm głebokości szarżujący samochód tylko dla fanu bo potrzeby nie było wywołał falę która załatwiła quadowca na ponad godzinę (samochód oczywiście pojechał dalej), kilkakrotnie na podjazdach widać było samochody które często podjeżdżały o własnych siłach (quady na wyciągarakach) i dochodziło między nimi do kontaktu, plastiki quada nie mają szans w starciu z niektórymi potworami (notabene pięknymi. Chłopcy z samochodów jeżdżą ostro i pięknie ale quady dla nich to jak skuter w korkach plącze się toto i tyle.
Witam wszystkich , parę słów o rajdzie ,; moim zdaniem organizatorzy staneli na wysokości zadania , impreza zorganizowana na wysokim poziomie jak dla mnie trochę za mało błota ale wynikało to z tego (rozmawiałem z organizatorem) iż nie było zgody od lasów państwowych na jazdę po nich i cały rajd odbył się na terenach prywatnych , system elektronicznych pieczątek - super sprawa ( trzeba tylko pilnować żeby zapiszczało) , jechałem w parze z Robbem ( wielkie dzięki Robbo bez Ciebie ten sukces by nie zaistniał ) i Robertowi nie zostały zaliczone 2 pieczątki nad czym strasznie ubolewamy ( sprubujemy to wyjśnić z Arkiem Pawełkiem jak troszkę odpoczniemy) , wielkie dzięki dla Tukana za trasę - naprawdę fajna i bardzo ciężka - wincze śnią mi się po nocach , oczywiście wielkie dzięki dla moich kolegów z Teamu no i oczywiście dla załogi z którą cały rajd rywalizowaliśmy czyli dla Darka Wyszyńskiego vel Championa i Maćka Zientarskiego .
podsumowywójąc impreza zajefajna , z niecierpliwością czekamy na drugą edycje
Pozdro dla wszystkich Spyder
podsumowywójąc impreza zajefajna , z niecierpliwością czekamy na drugą edycje
Pozdro dla wszystkich Spyder
wielikie dzieki dla organizatorów no i oczywiscie uczestników ,jechalismy w 6 misków i udalo nam sie wszystkim dojechac do mety ,moze bez rewelacji ale w duchu fair play pozdro dla -optyka ,bizona ,planiego ,radka , jorga co do jazdy z samochodami to pomysł uważam za jak najbardziej trafiony potrzebujemy tylko trochę czasu do obycia sie z tymi potworami no i oczywiscie ich kierowcami chlopcy nas traktuja jakbyśmy jezdzili na rowerkach dzieciecych i do tego niewiedzieli co z nimi robic . Winche tak daly popalic ze nie było w naszej grupie wyciagary nad kturą nie trzeba było chwile popracowac do tego oczywiscie dwie zerwane liny uchwyt gps po mojej potrujnej brawurowej rolce i wszystko.
Ilość sedziów ochrony baza rajdu -organizacja- pierwsza klasa albo raczej -kasa-gratulacje
No i na koniec zasłużone zwycięstwo baniego vel spider vel new champion gratulacje !!
Ilość sedziów ochrony baza rajdu -organizacja- pierwsza klasa albo raczej -kasa-gratulacje
No i na koniec zasłużone zwycięstwo baniego vel spider vel new champion gratulacje !!
bigi bigi
WITAM WITAM
Już dochodze do ciebie ale gnaty mnie tak napier...... że szok. Jestem bardzo zadowlony z rajdu niesamowita walka do ostatnich sił. Wygrał mój ziomal Marcin Poręcki z czego się bardzo ciesze. Ja walczyłem zawzięcie ale niestety mój partner w sobotę zrezygnował i robiłem wszystko sam. Co w efekcie finalnym skończyło się wypadkiem, ale to mój błąd przegiołem z prędkością na łuku.
Jestem pod wrażeniem organizacji jak odzyskałem przytomość to już widziałem jadącą karetkę i strażaków byli koło mnie w przeciągu chyba pół minuty, NIESAMOWITE.
Całe szczęście nie potrzebowałem pomocy i ruszyłem dalej.
OGÓLNIE WIELKI DZIĘKI ZA NIESAMOWITĄ ZABAWĘ. I JUŻ ZAPISUJE SIĘ NA NASTĘNĄ EDYCJĘ.
Już dochodze do ciebie ale gnaty mnie tak napier...... że szok. Jestem bardzo zadowlony z rajdu niesamowita walka do ostatnich sił. Wygrał mój ziomal Marcin Poręcki z czego się bardzo ciesze. Ja walczyłem zawzięcie ale niestety mój partner w sobotę zrezygnował i robiłem wszystko sam. Co w efekcie finalnym skończyło się wypadkiem, ale to mój błąd przegiołem z prędkością na łuku.
Jestem pod wrażeniem organizacji jak odzyskałem przytomość to już widziałem jadącą karetkę i strażaków byli koło mnie w przeciągu chyba pół minuty, NIESAMOWITE.
Całe szczęście nie potrzebowałem pomocy i ruszyłem dalej.
OGÓLNIE WIELKI DZIĘKI ZA NIESAMOWITĄ ZABAWĘ. I JUŻ ZAPISUJE SIĘ NA NASTĘNĄ EDYCJĘ.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl
http://www.quadteam.pl
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
A nam się wydawało, że Brylant pomylił imprezy i wystartował w zawodach w nurkowaniu
Chyba, że wcześniejszy podjazd był na tyle męczący, że Brylancik się spocił i chciał się trochę ochłodzić...
A my jak zwykle zrobiliśmy kilka zdjęć, które jeszcze przed weekendem majowym zapodamy na Quadzik.pl. Będzie również można obejrzeć krótką relację filmową z Poland Trophy...
A poniżej zdjęcia pływającego Brylanta...
Chyba, że wcześniejszy podjazd był na tyle męczący, że Brylancik się spocił i chciał się trochę ochłodzić...
A my jak zwykle zrobiliśmy kilka zdjęć, które jeszcze przed weekendem majowym zapodamy na Quadzik.pl. Będzie również można obejrzeć krótką relację filmową z Poland Trophy...
A poniżej zdjęcia pływającego Brylanta...
- Załączniki
-
- brylant5.jpg (39.67 KiB) Przejrzano 4043 razy
-
- brylant4.jpg (62.07 KiB) Przejrzano 1477 razy
-
- brylant3.jpg (54.72 KiB) Przejrzano 1480 razy
-
- brylant2.jpg (54.53 KiB) Przejrzano 1495 razy
-
- brylant1.jpg (54.24 KiB) Przejrzano 1485 razy
Póki co quadowa emeryturka :)
- Krzysztof Wronowski
Poland Trophy w TV
22.04 TVP1 Teleexpres news
22.04 TVP3 Katowice 22.15 news z rajdu
22.04 TVP3 antena ogólnopolska news w Kurierze
23.04 TVP3 Katowice 18.30 i 21.47 newsy
26.04 TVP3 Katowice 17.00 relacja z rajdu
26.04 TVP Sport – 20.40 antena ogólnopolska Magazyn Motoryzacyjny
27.04 TVP Sport – powtórki relacji z 26.04 antena ogólnopolska Magazyn Motoryzacyjny
Oprócz tego będzie relacja w polsacie w V-Max
22.04 TVP1 Teleexpres news
22.04 TVP3 Katowice 22.15 news z rajdu
22.04 TVP3 antena ogólnopolska news w Kurierze
23.04 TVP3 Katowice 18.30 i 21.47 newsy
26.04 TVP3 Katowice 17.00 relacja z rajdu
26.04 TVP Sport – 20.40 antena ogólnopolska Magazyn Motoryzacyjny
27.04 TVP Sport – powtórki relacji z 26.04 antena ogólnopolska Magazyn Motoryzacyjny
Oprócz tego będzie relacja w polsacie w V-Max
3fun - bo quady są naszą pasją