szczecin
JAshogun
Panowie ...kto ma mojego Inerphona ?....szukam do bobka ....
Homarek, zabierz dla mnie wiatraczek na kierownice, żebym mógł się schłodzić, tylko żeby miał wejście na zapalniczkę, , bo mój amerykański pojazd nie ma (jak to w japońcach) wejścia USB
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
usiadł i zrobił, czas montażu łącznie: 33 minuty, to jest dobrze przygotowany materiał (S. nie komentuj )Krzysztof WronowskiRozumiem, że z sygnałem jeżeli tak to proszę uprzejmie:Oczywiście jak jeszcze ktoś mi powie skąd wbić się z stygłem do explony
http://www.3fun.pl/forum/viewtopic.php?t=359
Masakrator gotowy, nie wiem jak tam Homarkowy "pomnik ofrołdu", ale już na spokojnie jedziemy się bawić do Bobollic. Wg meteo: zero opadów, temp 20oC będzie nam towarzyszyc już od 9 rano do 21 wieczorem!!!!!!!!!!! 25oC zrobi się "dopiero" w południe - Homarek, biorę lodówkę samochodową 12V, będziemy rządzić
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
no to jesteśmy już w Pałacu Boboliczki.Nastroje bojowe i baaardzo o pozywne.Ciekawe czy poranek po nocnej "integracji" bedzie też "bojowy".Słońce tak napie....,że dzisiejsza jazda to tylko w stringach albo w stroju Adama i Ewy.Gady przygotowane, "mleczna krowa" - czyli gad zaopatrzeniowy (będzie gotowy) łącznie z dwoma tele aparatami .Teraz jest 6.04 a na zewnątrz mamy 20 st.C...będzie gooorąco...pozdrawiam 4all
...dzień dobry...