szczecin
powiem Wam NARESZCIE!!shogun
jejku jejku !! świat zwariował ! Maczo lata na XL-kach .....
Trening przed Bobkiem idealny - jak nas Maczo wysłał z D27 samych, to w ciagu 40min. zrobiliśmy z 300m, góra 400m, w takiej byliśmy "czarnej d..." - jakby tamtędy PT puścili, to chyba tylko 3 pierwsze quady by przejechały- ja jechałem jako 3ci i już się wklejałem
Shogun, a te "rybki" to to sławne miejsce, gdzie z Hondą dotarłem na środek jeziora Sentyment i woda mocno kusiły, ale jako rozsądny "emeryt" jeżdżę już tylko............................ "do koła "
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
myśloł, myśloł i żech wymyśloł ot takie cosik na RB
założenie było czysto "przetargowe" - cena 100% i chyba się udało, bo zrobione z części które były w garażu.
Chyba wyszło nieźle - skrzynka się otwiera, można regulować jeszcze wysokość RB i mając klucz 13 demontuje się w 5 min!!, choć nie udało się uniknąć tej bezszkodowości w przypadku rolki. Alle jak Piotr15 słusznie zauważył, po prostu trzeba się z tym liczyć i tyle. W XPeku, po prostu nie da się inaczej, no chyba ze ktoś zamontuje sobie oryginalna skrzynkę polarisa, co z uwagi na jej nieszczelność uważam za pomyłkę.
Zadowolony i bogatszy o min 350zł (tyle mniej więcej by kosztowały 2 zestawy RAM) jutro wszystko podłączam i jestem gotów do boju piątkowego. Oczywiście jak jeszcze ktoś mi powie skąd wbić się z stygłem do explony
założenie było czysto "przetargowe" - cena 100% i chyba się udało, bo zrobione z części które były w garażu.
Chyba wyszło nieźle - skrzynka się otwiera, można regulować jeszcze wysokość RB i mając klucz 13 demontuje się w 5 min!!, choć nie udało się uniknąć tej bezszkodowości w przypadku rolki. Alle jak Piotr15 słusznie zauważył, po prostu trzeba się z tym liczyć i tyle. W XPeku, po prostu nie da się inaczej, no chyba ze ktoś zamontuje sobie oryginalna skrzynkę polarisa, co z uwagi na jej nieszczelność uważam za pomyłkę.
Zadowolony i bogatszy o min 350zł (tyle mniej więcej by kosztowały 2 zestawy RAM) jutro wszystko podłączam i jestem gotów do boju piątkowego. Oczywiście jak jeszcze ktoś mi powie skąd wbić się z stygłem do explony
ale RB będzie montowany tylko na rajdy, chce to ściągać jak nie ma potrzeby, stąd ten system "szybkiego montażu"
Jeśli dobrze pamiętam, to w Twojej skrzynce też wyciąłem już miejsca pod taki montaż - przy okazji użyczenia skrzynki na Ukrainę
Jeśli dobrze pamiętam, to w Twojej skrzynce też wyciąłem już miejsca pod taki montaż - przy okazji użyczenia skrzynki na Ukrainę
- Krzysztof Wronowski
Rozumiem, że z sygnałem jeżeli tak to proszę uprzejmie:Oczywiście jak jeszcze ktoś mi powie skąd wbić się z stygłem do explony
http://www.3fun.pl/forum/viewtopic.php?t=359
Ostatnio zmieniony wt 30 cze, 2009 przez Krzysztof Wronowski, łącznie zmieniany 1 raz.
3fun - bo quady są naszą pasją
Kolega moj mial to i po PT w Drawsku poszlo do naprawy gwarancyjnej ktorej nie uznali poniewaz uznali ze sluchawki nie byly uzywane zgodnie z opisem...a glownie to bloto i wszystkie odpady powchodzily do srodka.shogun napisał...
Panowie ...kto ma mojego Inerphona ?....szukam do bobka ....
Ostatnio zmieniony wt 30 cze, 2009 przez seadoo19, łącznie zmieniany 1 raz.
G700 Camo
no toś mi zaimponował - choć raz nie muszę dziurawić przewodów jak w HondzianceKrzysztof WronowskiRozumiem, że z sygnałem jeżeli tak to proszę uprzejmie:Oczywiście jak jeszcze ktoś mi powie skąd wbić się z stygłem do explony
http://www.3fun.pl/forum/viewtopic.php?t=359
Dzięki