szczecin
- Krzysztof Wronowski
W naszych maszynach zastosowałem całkowicie BEZSZKODOWE zamocowanie RB i metromierza.
W tym celu kupiłem trzy ramiona RAM , za pomocą dwóch zamocowałem RB do kierownicy a trzecie mocuje Explonę do RB i działa, jest sztywno ale elastycznie, możesz przestawiać kąt i miejsce położenia w/g uznania, uważam to mocowanie za bardzo dobre rozwiązanie, polecam...
W tym celu kupiłem trzy ramiona RAM , za pomocą dwóch zamocowałem RB do kierownicy a trzecie mocuje Explonę do RB i działa, jest sztywno ale elastycznie, możesz przestawiać kąt i miejsce położenia w/g uznania, uważam to mocowanie za bardzo dobre rozwiązanie, polecam...
3fun - bo quady są naszą pasją
- Krzysztof Wronowski
Krzysztof, podpatrywałem to u Was . "BEZSZKODOWE" miałem na myśli bezszkodowość podczas ewentualnej rolki, tzn takie zamontowanie sprzętu, żeby ani on się nie uszkodził, ani on nie uszkodził czegoś (u Ciebie boję się o lampę). Ale faktycznie, po zamontowaniu niezbędnej skrzynki Explorera, nie ma zupełnie gdzie sensownie zamontować RB. Za to Explona idealnie wręcz pasuje mi nad licznikiem.Krzysztof Wronowski
W naszych maszynach zastosowałem całkowicie BEZSZKODOWE....
Jutro chyba będę musiał poszukać 2ch ramion RAM'a żeby tak jak Ty zamontować RB - po prostu nie ma alternatywy (jedyna to "na baku" co podczas jazdy jest wg mnie niebezpieczne ) które mocowanie RAM pasuje do zamontowania do RB, czy dorabiałeś sam jakąś płytkę pod RB?
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- Krzysztof Wronowski
Montaż na ramionach RAM ma jeszcze tą zaletę , że do jazd poza rajdami szybko demontujesz metromierz i RB. Ja użyłem średnich ramion z jednej strony końcówka na kierownicę a z drugiej płaska mocowana na dwie śruby bez płyty pośredniej - kulki przykręcone do obudowy RB , na Poland Trophy przeszły chrzest bojowy, który zdały na 5+
3fun - bo quady są naszą pasją
dziś się troszkę relaksowałem na rybkach
pomogłem tez 2um bardzo miłym młodzieńcom WYGRZEBAĆ się z tarapatów
a ogólnie to nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda panie, nic się nie dzieje, jak zawsze
jak zawsze przez jakiś czas można klikać w PICASSĘ
pomogłem tez 2um bardzo miłym młodzieńcom WYGRZEBAĆ się z tarapatów
a ogólnie to nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda panie, nic się nie dzieje, jak zawsze
jak zawsze przez jakiś czas można klikać w PICASSĘ
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
jejku jejku !! świat zwariował ! Maczo lata na XL-kach powód może być tyko jeden !Alltracki pewnie są już slickami hihi....
Piter , w tylnej windzie zaczep, który masz na górze przespawaj od spodu.Przy wyciąganiu się do góry i pod kątem lina będzie ocierać się o oczko.Przenieś na dół tak jak ja miałem zrobione w dziadku....
Ryby brały Ronin ....czy jakiegoś polarka złowiłeś ? już okres ochronny minął na gatunek z rodziny XP..
Piter , w tylnej windzie zaczep, który masz na górze przespawaj od spodu.Przy wyciąganiu się do góry i pod kątem lina będzie ocierać się o oczko.Przenieś na dół tak jak ja miałem zrobione w dziadku....
Ryby brały Ronin ....czy jakiegoś polarka złowiłeś ? już okres ochronny minął na gatunek z rodziny XP..
...dzień dobry...