Jak usunąć swoje konto z portalu i posty?

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » czw 25 cze, 2009

nie jestem żadnym autorytetem i nikt mnie w zasadzie nie zna, ale też chciałbym usunąć swoje konto i wszystkie swoje posty

w youtube jest taka możliwość bo niedawno usuwałem, w tym forum też powinna być. Przede wszystkim zależy mi na usunięciu postów.
Wielka szkoda skoro podjąłeś taką decyzję - Grzegorz jako Naczelny admin może coś z tym zrobić...
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » czw 25 cze, 2009

Tak jak już wcześniej napisałem, konto mogę usunąć, jeżeli chodzi o posty, to one zostają. Jeżeli ktoś jest zainteresowany usunięciem swojego konta proszę o informację na PW. Tylko proszę się doquadnie zastanowić, bo niestety nie będę mógł tego cofnąć.

Uszanuję każdą decyzję, ale wybór należy tylko i wyłącznie od danego użytkownika.

Radzę jednak przed podjęciem takiej decyzji trochę pojeździć quadem - wtedy wszelkie ciśnienia schodzą... :figielek:
Póki co quadowa emeryturka :)

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » czw 25 cze, 2009

ja nie mam żadnych ciśnień, i forum mi się w ogóle to podoba, troche za dużo (według mnie) na nim przesiaduje i trochę mnie znudziły się te gejowskie traktorki

Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » czw 25 cze, 2009

i trochę mnie znudziły się te gejowskie traktorki
Najwyższa pora przesiąść się do windy elektrycznej.... mniej stresu :)

Awatar użytkownika
kogut

Post autor: kogut » czw 25 cze, 2009

gejowski traktorek :rotfl: :rotfl: kurde sprzedaje wracam do patroli !!!! GEJOWSKI TRAKTOREK :wyśmiewacz:

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » czw 25 cze, 2009

:D to jakaś nowa moda :?:
to ja też chcę usunąć :myśl: będzie więcej miejsca czy cóś :jupi:

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » pt 26 cze, 2009

jak naczelny admin tak radzi sobie z usuwaniem, to ja moge swoje posty zostawic, ale mam osemke do usuniecia - nieodwracalnie, niech tam cos kliknie i niech mi wypadnie :)

A tak powazniej to szczerze mowiac mnie tez juz wkurza ze Polaris XP850 to to, albo tamto, ach i ech... Ci co wiedza o co chodzi, albo maja Polarisa wiedza jak potraktowac takie posty, Ci co sa nowi zaczynaja wierzyc, ze Polaris jest dla prawdziwego Man'a, a reszta psujacych sie i nie wytrzymalych quadow to produkty dla dziewczyn

jakkolwiek na tym forum nigdy nie bylo zakazow pisania takich rzeczy, jezeli ktos uwaza, ze cos jest dobre niech pisze, jezeli ze syf - tak samo...

ja zabieram sie do uzupelniania mojego postu o uzytkowanym przeze mnie polarze...

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pt 26 cze, 2009

całe szczęście że ty masz palara syfa :D i to jest najważniejsze :figielek:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”