Wielka szkoda skoro podjąłeś taką decyzję - Grzegorz jako Naczelny admin może coś z tym zrobić...nie jestem żadnym autorytetem i nikt mnie w zasadzie nie zna, ale też chciałbym usunąć swoje konto i wszystkie swoje posty
w youtube jest taka możliwość bo niedawno usuwałem, w tym forum też powinna być. Przede wszystkim zależy mi na usunięciu postów.
Jak usunąć swoje konto z portalu i posty?
.:GALEON:.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Tak jak już wcześniej napisałem, konto mogę usunąć, jeżeli chodzi o posty, to one zostają. Jeżeli ktoś jest zainteresowany usunięciem swojego konta proszę o informację na PW. Tylko proszę się doquadnie zastanowić, bo niestety nie będę mógł tego cofnąć.
Uszanuję każdą decyzję, ale wybór należy tylko i wyłącznie od danego użytkownika.
Radzę jednak przed podjęciem takiej decyzji trochę pojeździć quadem - wtedy wszelkie ciśnienia schodzą...
Uszanuję każdą decyzję, ale wybór należy tylko i wyłącznie od danego użytkownika.
Radzę jednak przed podjęciem takiej decyzji trochę pojeździć quadem - wtedy wszelkie ciśnienia schodzą...
Póki co quadowa emeryturka :)
-
- prezziguzzi
- Kontakt:
jak naczelny admin tak radzi sobie z usuwaniem, to ja moge swoje posty zostawic, ale mam osemke do usuniecia - nieodwracalnie, niech tam cos kliknie i niech mi wypadnie
A tak powazniej to szczerze mowiac mnie tez juz wkurza ze Polaris XP850 to to, albo tamto, ach i ech... Ci co wiedza o co chodzi, albo maja Polarisa wiedza jak potraktowac takie posty, Ci co sa nowi zaczynaja wierzyc, ze Polaris jest dla prawdziwego Man'a, a reszta psujacych sie i nie wytrzymalych quadow to produkty dla dziewczyn
jakkolwiek na tym forum nigdy nie bylo zakazow pisania takich rzeczy, jezeli ktos uwaza, ze cos jest dobre niech pisze, jezeli ze syf - tak samo...
ja zabieram sie do uzupelniania mojego postu o uzytkowanym przeze mnie polarze...
A tak powazniej to szczerze mowiac mnie tez juz wkurza ze Polaris XP850 to to, albo tamto, ach i ech... Ci co wiedza o co chodzi, albo maja Polarisa wiedza jak potraktowac takie posty, Ci co sa nowi zaczynaja wierzyc, ze Polaris jest dla prawdziwego Man'a, a reszta psujacych sie i nie wytrzymalych quadow to produkty dla dziewczyn
jakkolwiek na tym forum nigdy nie bylo zakazow pisania takich rzeczy, jezeli ktos uwaza, ze cos jest dobre niech pisze, jezeli ze syf - tak samo...
ja zabieram sie do uzupelniania mojego postu o uzytkowanym przeze mnie polarze...
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt: