Jak usunąć swoje konto z portalu i posty?

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
MaciekP

Jak usunąć swoje konto z portalu i posty?

Post autor: MaciekP » śr 24 cze, 2009

Witam,

Jak sądze jest taka możliwość, bo każdy ma prawo do usunięcia swoich danych, konta i postów.... :yyyy:

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » czw 25 cze, 2009

Maćku, a dlaczego taka Twoja decyzja, jeżeli to nie tajemnica... ?
Czyżby quady przestały Cię już interesować?

Jeżeli chodzi o usuwanie, to mogę usunąć Twoje konto, ale posty i tak zostaną podpisane jako MaciekP.
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » czw 25 cze, 2009

Znane mi są przypadki gdy partia polityczna bojkotuje stację telewizyjną ale bojkotować forum?! :figielek:

Maciek wpadnij do mnie przeciągnę Cię po górkach, przedyskutujemy temat, odwiedzimy gości z połamaną miednicą :soczek: i będzie dobrze :)
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » czw 25 cze, 2009

Wydaje mi się, że MaciekP się zbulwersował przez "reklamę" 2cana na forum. Tak mi się tylko wydaje :D
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

MaciekP

Post autor: MaciekP » czw 25 cze, 2009

Jak Prezzi to robił to przynajmniej z humorem. Prezzi to jowialny furiat. Mam wiele szacunku dla jego zdolności handlowych. Nawet na "Bieszczady dla wszystkich" zabrał kontener ciuchów i....schodziły na pniu". Jest fanatykiem którego czasem ponosi :D

2CAN jednak bez pardonu ładuje teksty stricte reklamowe, co po prostu cholernie razi.
Wie za na innym forum to nie przejdzie to niszczy reputację tego forum czyniąc z niego forum reklamowe z róznych powodów uchodzi mu to płazem. :shock:

2CAN (K. Wronowski) robi jednak jeszcze coś innego co mi akurat się bardzo niepodoba. Wykorzystuje autorytety, ludzi, którzy coś osiagnęli w środowisku i posługuje się ich nazwiskiem do legitymizacji swoich niezbyt fajnych działań.

Tak było z filmem Polaris kontra Honda, tak jest tekstem o Sudetach.

Dla kogos kto jest nowy i nie zna historii, moż ebyc to przekonujące, ale tych co trochę czasu quadom poświecili, razi to bardzo.

Nic to. Może to tylko moja chora nadwrazliwość. :P

Pa

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » czw 25 cze, 2009

Napisałem to w innym wątku, ale napiszę to również tu:

Maciek wyraźnie ma awersję na punkcie firmy w której pracuję , nie sądzę by było to spowodowane tylko jego "troską" o coś , właśnie , o co? Myślę, że raczej współpraca z innymi serwisami i innymi kooperentami ( GPSy, LEDy, Bed Locki, opony) powoduje takie wstręty i krytykę w moim kierunku... Jak nie wiadomo o co chodzi przeważnie chodzi o kasę...
Maćku, jesteś osobą publiczną, opiniotwórczą i pewnie dlatego tak łatwo pozyskujesz do testów np LEDY czy najnowsze modele GPSów, a odwdzięczasz się krytyką konkurencji, nawet często podświadomie...
Natomiast informacja podana w trosce o klienta powinna raczej cieszyć i motywować innych do pracy nad swoimi standardami, nie budzić krytykę i negację. Ale to jest tylko moje subiektywne zdanie...

Poza tym Twoje zarzuty co do "wykorzystania" autorytetu innych są już dużym nadużyciem. Porozmawiaj najpierw z Darkiem Wyszyńskim i Michałem Mazurkiem bo to o nich piszesz i zweryfikuj swoje zarzuty...
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » czw 25 cze, 2009

Siedzę w tym sporcie od '97 roku... czyli naście lat już...
Wiele ciekawych rzeczy już widziałem, w wielu brałem udział... Ale tych miłych...
Ale i złe są również mi nie obce - więc po co je roztrząsać po forach jak w tym przypadku?

Co do tematu Maćka - jeśli zechcesz się rozstać z Quadzikiem to wielka szkoda. Nie mniej nic Twej decyzji nie zmieni... Dorosły facet jesteś... Podejmuj słuszne decyzje.
Wiele dobrych rzeczy wniosłeś w świecie quadowym - i moją prośbą jest - aby tak pozostało...

A co do wymiany poglądów MaciekP vs 2Can wtrącę z przeproszeniem jedno...- Się dogadają Panowie na PW czy mam zamknąć TEN wątek i dalsze "uzewnętrznianie się"? -zrobię to bez skrupułów!
Dość jadu...
Ostatnio zmieniony czw 25 cze, 2009 przez Arecki, łącznie zmieniany 1 raz.
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » czw 25 cze, 2009

Arecki, niech sobie trochę "pocisną" to MOŻE im przejdzie :figielek:
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » czw 25 cze, 2009

Zbyt inteligentni są na to... :)
I to mnie dziwi...
.:GALEON:.

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » czw 25 cze, 2009

nie jestem żadnym autorytetem i nikt mnie w zasadzie nie zna, ale też chciałbym usunąć swoje konto i wszystkie swoje posty

w youtube jest taka możliwość bo niedawno usuwałem, w tym forum też powinna być. Przede wszystkim zależy mi na usunięciu postów.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”