[DB] DZICZ BIESZCZADZKA IV 19 - 21.06.2009 (edycja letnia )

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
grot

Post autor: grot » pn 22 cze, 2009

Na razie została w bazie rajdu -nie było jak jej wziąść.
Jak tylko będę mógł to wkleje zdjęcia i opis dokładny.
KQ 700

Awatar użytkownika
ciapek
Kontakt:

Post autor: ciapek » pn 22 cze, 2009

jak sie nie mylę to trzecie miejsce zajoł gość na fabrycznych oponach (grizzly) a tak na nie wszyscy narzekają...hehe

P.S

zazdroszcze zabawy

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » pn 22 cze, 2009

nie zdziwiłbym się z tymi oponami.... jak się jeszcze okaże że pojemność silnika miał 250cc .. to znaczy że dobry kierowca

Awatar użytkownika
materatz

Post autor: materatz » pn 22 cze, 2009

Na fotkach koleżanki Wiewiórka widać YG 700 z oponkami fabrycznymi w teamie jechala jeszcze YG 450 tez na fabrycznych.Są to starzy wyjadacze z www.quadoo.pl
Zresztą niech się sami wypowiedzą 8) Ale brawo dla nich ,dobrzy riderzy. :oklaski:

:I love YAMAHA: & :I love DZICZ BIESZCZADZKA:

smiglo

sesja zdjęciowa

Post autor: smiglo » pn 22 cze, 2009

Jak by to powiedzieć... jeżdżenie na Dziczy to wspaniała zabawa, ale jest jeszcze jeden bardzo ważny aspekt... nigdy w życiu nikt nie zrobił mi takiej ilości zdjęć!! (no raz zacięła się maszyna i wypluła z siebie 27 zdjęć paszportowych, ale ta "awaria" była zapewne spowodowana moim pośpiechem a nie "wyjątkowością" ujęć...) Tak więc jako "celebryta błota" chciałem bardzo podziękować dziewczynom na świetne zdjęcia - jest to wspaniała pamiątka i dużo przyjemniejsza od siniaków i zakwasów.

Gratuluję Grotowi, Jarkowi i Jarysowi - szli równo! Bardzo podobała mi się opinia Jarysa o tej Dziczy - "RZEŹNIA LUDZI I SPRZĘTÓW". A mimo tego jest to kolejna przejechana w całości DZICZ! Myślę, że gdyby zaczęło padać w czwartek to niewielu ukończyło by wszystkie odcinki.

Bawiliśmy się z Jasiem świetnie, co widać na zdjęciach! I za to bardzo dziękujemy Łukaszowi i Markowi. Bardzo podobało mi się to, że na trasach nie było tłoku i można było "zdobywać" Bieszczady "samotnie". Chociaż tak jakoś się składa, że na kolejnych rajdach wpadamy na siebie z Grotem i mamy chwilę na omówienie spotkania z poprzedniego rajdu. Fajnie, że na określone imprezy jeździ określona grupa ludzi. To tworzy klimat.

Maciek "Śmigło"

P.S. Tomek, wracając do sesji zdjęciowej i Hondzi to staram się podtrzymywać wypracowane przez Ciebie standardy, bo dla mnie RONIN = HR. I jeszcze długo się to nie zmieni... a co do zdjęcia to niestety nie wiem czy miałem właśnie wyrazić jakąś wkurzająca "złotą myśl" z serii "Maciek-dobra rada" czy po prostu miałem kichnąć...

P.S. off-topic: Tomek przez cały czas czekam na Twoje porównanie XP i HR...

smiglo

Post autor: smiglo » pn 22 cze, 2009

a tak przy okazji - KIEDY BĘDZIE NASTĘPNA DZICZ!!!????!!!
Maciek-Śmigło

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

Post autor: DZIKI - husky » wt 23 cze, 2009

No cóż Dzicz .............

Nie dane było mi dojechać dzicz do końca :beczy: , a szkoda bo znam ten teren i naprawdę jest piękny . Awarię przegubu wew. mogłem naprawiać bo miałem go w samochodzie wycofałem się jednak biorąc pod uwagę fakt , że przesiadam się na XP :hejka: i mam już kupca na G700 :jupi: .
Wylosowałem oes 3 jak się okazało podobno znowu najtrudniejszy oes ( ja to już tak ma ) i jeszcze go przecierałem :uoeee: .
Wk..... się na ten śmietnik na trasie i to że jestem z Bieszczad i rocznie obrabiam 80 m drzewa to jeszcze na rajdzie muszę je wycinać . Prawo tego rajdu, jest to naprawdę ciężki impreza .
Jednak ten był wyjątkową rzeźnią dla sprzętu i świadomie podjąłem decyzje o wycofaniu się .

Po zjechaniu do bazy wyskoczyłem zobaczyć co się dzieje na tym "moim nieszczęsnym oesie 3 "i co zobaczyłem :pozrywane taśmy i "kilka skrótów " Nawet Jarysowi się nie dziwie , że chciał zrobić skróta ( bo skrót już był ) , choć dał się namówić na jazdę po trasie :oklaski: . To on .............a reszta ........smutne.
Niech każdy sobie odpowie , czy ukończył rajd :no no no:
Współczuję Łukaszowi bo na następną dzicz będzie musiał mieć więcej sędziów niż zawodników . Myślę , że powinno mu się pomagać a nie utrudniać :zły:

Duże dzięki Bartkowi za jazdę , Jarkowi i Grotowi za moralne wsparcie i pomoc na trasie . Myślę że poczuli jak jest jechać z przodu , Miedziakowi i polarisom za budowanie przeprawy przez "rowek".
Jarysowi za towarzystwo na oesie ( czekam na piwo :luzik:) Markusowi za fantazję w tyczeniu trasy , Łukaszowi za organizację

Nie mam zamiaru nikogo urazić , a już na pewno zwycięzców i Łukasza i Marka :oklaski:

Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2

Polaris Hawkeye

grot

Post autor: grot » wt 23 cze, 2009

Po zjechaniu do bazy wyskoczyłem zobaczyć co się dzieje na tym "moim nieszczęsnym oesie 3 "i co zobaczyłem :pozrywane taśmy i "kilka skrótów " Nawet Jarysowi się nie dziwie , że chciał zrobić skróta ( bo skrót już był ) , choć dał się namówić na jazdę po trasie . To on .............a reszta ........smutne.
Niech każdy sobie odpowie , czy ukończył rajd
6 godzin jechaliśmy ten piep... OS a potem dowiedziałem sie, że inni go w 2 h robili. Nie chciałem wierzyć ale teraz wiem dlaczego. To bez sensu.
KQ 700

Awatar użytkownika
Wiewiorek
Kontakt:

Post autor: Wiewiorek » wt 23 cze, 2009

Cieszymy się, że zdjęcia się podobają. Jeszcze jedno z pozdrowieniami dla współlokatora :)
Załączniki
Za sucho było :)
Za sucho było :)

PIOTR K.
Kontakt:

Post autor: PIOTR K. » wt 23 cze, 2009

Podziękowania dla dziewczyn za fotki i miło spędzony czas na kwaterze oraz opiekę nad naszym Bartusiem :D od Teamu z Włocławka.
Następnym razem zabiorę nalewkę Pigwińska w wydaniu damskim :drink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”