Gorąca prośba o pomoc do wszystkuch quado i motomaniaków
Gorąca prośba o pomoc do wszystkuch quado i motomaniaków
W ramach pracy magisterskiej wykonuję projekt związany ze sportem ATV. W związku z tym potrzebuję przebadać społeczność quadową za pomocą króciutkiej (anonimowej) ankiety, wystarczy kliknąć w link, zaznaczyć odpowiedzi i nacisnąć "wyślij". Ankieta w całości dotyczy tematyki ATV (Waszych preferencji, doświadczeń z jazdy itp.). Każdy głos jest dla mnie na wagę złota, jeśli macie jakichś znajomych jeżdżących na quadzie czy na crossie to bardzo bym prosił aby im podesłać tego oto linka:
http://www.ankietka.pl/ankieta/26806/atv.html
Ps. W ostatnim pytaniu proszę sugerować się kodeksem (jeśli takowy występuje) istniejącym na stronie quadzik.pl lub zinterpretować pytanie jako jazdę z zasadami, tak aby nikomu nie szkodzić.
Dziękuję serdecznie za każdy oddany głos i pozdrawiam.
http://www.ankietka.pl/ankieta/26806/atv.html
Ps. W ostatnim pytaniu proszę sugerować się kodeksem (jeśli takowy występuje) istniejącym na stronie quadzik.pl lub zinterpretować pytanie jako jazdę z zasadami, tak aby nikomu nie szkodzić.
Dziękuję serdecznie za każdy oddany głos i pozdrawiam.
Nie chciałem sobie komplikować życia, poza tym tylko część mojej magisterki dotyczy quadów, tak czy siak powodzenia na obronie.Też wysłałem, zwłaszcza, że sam 1 lipca bronie mgr, który też jest o quadach...
Brakuje mi troche w tej ankiecie opcji wielokrotnego wyboru... no ale cóż później miałbys gorzej w analizie ankiet. pozdrawiam!
Dzięki za oddane głosy i zapraszam pozostałych do zabawy
Jeśli chodzi o mnie to studiuję Turystykę na UAM a temat pracy to walory i zasoby wybranej gminy. Częścią mojej pracy będzie projekt toru przeprawowego i sportowego. Tak przy okazji zapytam, czy orientuje się ktoś jakie są przepisy i wymagania by na danym obiekcie zorganizować jakąś imprezę przeprawową/zawody cross? Chodzi mi o coś na skale krajową, np. jakąś rundę pucharu Polski, o ile w sporcie ATV coś takiego w ogóle istnieje.