TRÓJMIASTO I OKOLICE
-
- Quad:: Honda TRX 500
- Imię: Marcin
Wejherowo -okolice
Witam szukam quadowców imprez zlotów spotów w pomorskim najlepiej z okolic trójmiasta gdyby ktoś coś organizował to prosze dać mi znac jestem nowy od niedawna posiadacz upragnionego quada więc czekam na odpowiedzi pozdrawiam
-
- Quad:: CF Moto X8 Terralander
Re: Wejherowo -okolice
Siemka,
Mieszkam w Mostach. Od siebie do Wejherowa mam jakies pol godzinki lasami. Czesto tam bywam ale glownie wale na Darzlubie, Mechowo i dalej. Tam jest troche fajnych lasow do pojezdzenia i z dala od cywilizacji. Jakby sie chcial sie ustawic na jakis wypad to daj znac, ale najwczesniej za jakies 4 tygodnie.
Mieszkam w Mostach. Od siebie do Wejherowa mam jakies pol godzinki lasami. Czesto tam bywam ale glownie wale na Darzlubie, Mechowo i dalej. Tam jest troche fajnych lasow do pojezdzenia i z dala od cywilizacji. Jakby sie chcial sie ustawic na jakis wypad to daj znac, ale najwczesniej za jakies 4 tygodnie.
siemka możemy pośmigać po lasach jestem z orla dopiero zaczynam przygodę z quadem chętnie poznam trasy leśne jak byś chciał pośmigać z żółtodziobem to daj znać ugadamy się
-
- Quad:: kawasaki klf 250
- Imię: maciek
Ja jestem za jakaś przeprawa:-) quada mam starego i bez rejestracji, ale w lesie to nie przeszkadza:-) jeździć jest gdzie. Okolice domatowa, jak cos to dajcie znać
Re: Gdynia (chwarzno,wiczlino+okolice)
jestem z dobrzewina (okolice chwaszczyna )
jest ktoś chętny do jazdy między 19-12.2015 a 29.01. 2016? podaje daty gdyż pracuje za granicą a w tym terminie mam okazje pojeźdźić tylko kłopot taki że nie mam z kim
jest ktoś chętny do jazdy między 19-12.2015 a 29.01. 2016? podaje daty gdyż pracuje za granicą a w tym terminie mam okazje pojeźdźić tylko kłopot taki że nie mam z kim
siemka ja jestem z dobrzewina,okolice chwaszczyno, bojano ,kielno -też bym chętnie polatał w grupie bo samemu nuda tym bardziej że od miesiąca mam quada i nie ogarnąłem jeszcze terenów na wypady