[PT] Poland Trophy 2009
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
wtedy już nikt nie pojedzie tylko lina i sprawna wyciągarka zresztą sam widziałeś"Mr Ronin"
generalnie jeśli będzie mokro to ten OS będzie ciekawy już po przejechaniu 5 quadów
ps. panowie zakładać oponki błotne, sprawdzić dobrze winchy i akumulatoty, ciekawie się zapowiada z tego co dziś widziałem.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
mam info od chłopaków, rajd rewelacyjny super przygotowany dawno sie tak nie wjeździli
dla każdego tam było coś, łącznie ze ściganką po czołgowiskach. Bardzo mnie to cieszy że tak sie udało i wielki szacunek dla organizatorów. Było podobno ok 65 sędziów.
Z jednej najbardziej dla mnie ineteresującej sprawy to to że Polaris XP całkowicie sie nie nadaje do extremy, cytuje słowa czołówki polski "smalcem posmarować i psu do budy wrzucić" jest to opinia riderów którzy nie są dilerami polarisa i którzy od 2 lat wygrywają wszystkie rajdy extremalne. O kingwayu sie nie będe wypowiadał jak powiedzieli o tym sprzęcie cytuje "Polonez" zaznaczem że nie jest to moja opinia.
Rajd przefajny Japończyki jak zwykle wygrywają i to sie rozumie.
dla każdego tam było coś, łącznie ze ściganką po czołgowiskach. Bardzo mnie to cieszy że tak sie udało i wielki szacunek dla organizatorów. Było podobno ok 65 sędziów.
Z jednej najbardziej dla mnie ineteresującej sprawy to to że Polaris XP całkowicie sie nie nadaje do extremy, cytuje słowa czołówki polski "smalcem posmarować i psu do budy wrzucić" jest to opinia riderów którzy nie są dilerami polarisa i którzy od 2 lat wygrywają wszystkie rajdy extremalne. O kingwayu sie nie będe wypowiadał jak powiedzieli o tym sprzęcie cytuje "Polonez" zaznaczem że nie jest to moja opinia.
Rajd przefajny Japończyki jak zwykle wygrywają i to sie rozumie.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl
http://www.quadteam.pl