[DB] DZICZ BIESZCZADZKA IV 19 - 21.06.2009 (edycja letnia )
Ronin bez Hondzi?
Dopiero wróciłem z wakacji i jakoś umknęła mi informacja, że Ronin już bez Hondzi!? Jak to?! Na co się przesiadłeś?
Śmigło
Śmigło
Re: Ronin bez Hondzi?
Maciek, Ronin bez HRa dziwnie to brzmi, dziwnie ale prawdziwie. Po wypadzie na Ukrainę "podsiadłem" Preziego i przesiadłem się na Masakratora, teraz będę trzepać Wam tyłki XPekiemsmiglo
Dopiero wróciłem z wakacji i jakoś umknęła mi informacja, że Ronin już bez Hondzi!? Jak to?! Na co się przesiadłeś?
Śmigło
Jednak straszny sentyment pozostał Będzie mi brakować tej "sprytnej koziczki", dlatego będę Wam i Waszym HRom kibicować na VDB, niestety z odległości 900km (kotwica w pracy ) - trzymam kciuki, powodzona! i oby do zobaczenia na VIDB
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
-
Re: Ronin bez Hondzi?
ronin'ie NIE WSTYDŹ się, !! małym druczkiem xp;ka
przesiadłeś się na POLARISa
znaczy zdradziłeś, kolega tak jest nieśmały że aż pomylił DZICZ, terazniejsza edycja to IV a następna to V,,,,,, szóstej to nie ma nawet jeszcze w planach...
przesiadłeś się na POLARISa
znaczy zdradziłeś, kolega tak jest nieśmały że aż pomylił DZICZ, terazniejsza edycja to IV a następna to V,,,,,, szóstej to nie ma nawet jeszcze w planach...
toś mnie zjechał Robert i słusznie, bo już wykonałem skok w nadprzestrzeń i faktycznie nakręciłem o jeden nr za dużo tej Dziczy, ale to chyba z żalu.
A fakt faktem DOSIADAM POLARISA, O!! i szczerze mówiąc po pierwszych doznaniach weekendego upodleniu w Drawsku, dobrze mi z tym
Pozdrawia Polson oddział Szczecin, hihi
A fakt faktem DOSIADAM POLARISA, O!! i szczerze mówiąc po pierwszych doznaniach weekendego upodleniu w Drawsku, dobrze mi z tym
Pozdrawia Polson oddział Szczecin, hihi
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: