szczecin
-
WZOROWO! 80 kg nadwagi w stosunku do g7 rekompensowała nadwyżka mocy, a wiele tu zależy od wyczucia maszyny (czyli od ridera )robertyamaha
napiszcie czy cięzki XPek dawał rade w tych mega błotach ?
jedyne co zauważyłem szybko, to duże podobieństwo (niestety) do HRa w przednim zawieszeniu - dało się to odczuć, przy wjeżdżaniu na t piaskowa górę, gdzie nie mogłem się rozpędzić. Na szczęście poldek ma regulowana twardość i można tu coś zaradzić
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Ronin go trochę oszczędzł-jest na dotarciu, ALE z mojegp punktu widzenia nurki w błotku daje tak samo szybko jak każdy inny quad, na wielkich kołach lepiej pokonuje przeszkody typu powalone drzewo, pnie, kamienie itd. Fajnym bajerem jest system zjazdu (nie wiem jak on się nazywa) pomaga i to sporo, z podjazdami np. na piaskowni cieniutko (może wina opon), stary Grizzlaczek się wdrapywał, jak dla mnie np G700 kontra XP to jedno objedzie drugie to tylko od raidera zależy."robertyamaha"
napiszcie czy cięzki XPek dawał rade w tych mega błotach ?
Panowie, zapomniałem na ustawce z Wami obgadac jeden temat: EnduRomania 2009
Może któryś z Was, kto ma jaja ze stali (no może choć z duroplastu ), skoczyłby z Roninem na coś takiego, co?
Ukraina to ponoć rozgrzewka, ale Robertyamaha (fajny kolo, który był ze mną na Ukrainie) planuje wyskoczyć i strasznie mnie nakręcił. Jeśli było by w pracy "zielone światło" na kolejna zrywkę, to bym chętnie pojechał. Koszt ponoć do zniesienia. Shogun?
POCZYTAJCIE i dajcie znać
Może któryś z Was, kto ma jaja ze stali (no może choć z duroplastu ), skoczyłby z Roninem na coś takiego, co?
Ukraina to ponoć rozgrzewka, ale Robertyamaha (fajny kolo, który był ze mną na Ukrainie) planuje wyskoczyć i strasznie mnie nakręcił. Jeśli było by w pracy "zielone światło" na kolejna zrywkę, to bym chętnie pojechał. Koszt ponoć do zniesienia. Shogun?
POCZYTAJCIE i dajcie znać
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- Krzysztof Wronowski