szczecin
GRUPY o drugiej nic nie wiem chyba że masz na myśli Luck Team oni dużo śmigają w okolicach Szczecina."seadoo19"
Milo by bylo sie przylonczyc do waszych grup.
hmmm :myśl: coś mi się wydaje że jakbym Cię zabrał w Polskie Bagno to rolka pewna i gacie pełne nie tylko u ciebie dość już widziałem nie przemyślanych manewrów, potem płacz, o przyłączenie pytaj shoguna."seadoo19"
Posiadam Yamahe G700 z dodatkami na grubsze przeprawy
co do tej drugiej grupy to wlasnie o Luck Team mi chodzilo. Przeprawa jak przeprawa czasami delikatna a czasami ciezka. Wkoncu te quady sa po to aby czerpac emocje z takich wlasnie przepraw. w przyszlym tyg mam nadzieje ze jakos sie umowie z wami na jazdy, quada jeszcze nie mam zarejstrowanego ale po drogach nie latam wiec mam nadzieje ze to nie przeszkodzi aby z wami posmigac.
G700 Camo
no to XPek ułożony, rider też
teraz pomyśleć szybko o osłonach, bo na PB bez tego ani rusz
wrzucam wycinki fotoarchiwum (całośc zwyczajowo na kilka dni umieszczam na Picassie ) i czekam z utęsknieniem na filmiki Homarka.
PS Piotr, na tym pierwszym zdjęciu, równie dobrze można mówić, że to rowerzysta jechał nie XP taka fontanna spod 27 cali wyszła
masakrator , hihi
teraz pomyśleć szybko o osłonach, bo na PB bez tego ani rusz
wrzucam wycinki fotoarchiwum (całośc zwyczajowo na kilka dni umieszczam na Picassie ) i czekam z utęsknieniem na filmiki Homarka.
PS Piotr, na tym pierwszym zdjęciu, równie dobrze można mówić, że to rowerzysta jechał nie XP taka fontanna spod 27 cali wyszła
masakrator , hihi
Ostatnio zmieniony pn 15 cze, 2009 przez Ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły