Fotki i filmy z wypraw.
Witam Gro Canion Team, tak sie składa ze mieszkam w Wolsztynie ale moja Panna pochodzi z Sulechowa i zastanawiam sie kogo dzisiaj widzialem w Sulechowie w czasie procesji na quadziku niestety za daleko bylo aby zobaczyc dokładnie(chyba jakies Camo albo cały w błocie), zatrzymal sie kolo pana Władzy i mial dosc glosny wydech, druga ekipe widzialem okolo 19 z obwodnicy, 3 quadziki ostatni wydaje mi sie ze Rincon , szły spokojnym tempem miedzy polami przenicy:)
pozdrowienia dla wszystkich Quadujących
Dominik G700
pozdrowienia dla wszystkich Quadujących
Dominik G700
Witaj, wiec mam Grizzly 700 jedyny problem to brak rejestracji, niewiem jak u Was na to patrza, w Wolsztynie jakos nigdy nie mialem kontroli bo trasy obeznane, ciekaw jestem czy Wasza policja robi problemy jak ktos ma kierunki, lusterka ubezpieczenie OC i dowod zakupu przy gadzie? Lalus jezdzisz na ITP C-series sport ?
Dominik
Dominik
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
swietny wyjazd na górki i pagórki, zjazd i podjazdy na Milsko
dobry trening przed PT, szkoda tylo ze wiewiura nie było i stanka, bo juz nie wiemy czy dadzą radę na rajdzie, bo brak treningu może dokładnie opowiedazieć gero , ktłóry opanował sztukę spie...nia z gada w momentach kryzysowch-jest najlepszy
dobry trening przed PT, szkoda tylo ze wiewiura nie było i stanka, bo juz nie wiemy czy dadzą radę na rajdzie, bo brak treningu może dokładnie opowiedazieć gero , ktłóry opanował sztukę spie...nia z gada w momentach kryzysowch-jest najlepszy
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
my tez jakoś sobie radzimy z naszymi władzami choć tylko trzech ma rej. na dziesięciu koleżków, ale OC dobrze jest mieć i głupawy uśmiech na twarzy, ganiam na zilla maxxiss, lecimy 19 na PT-a wolsztyn?
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
Tak jestem z Wolsztyna, 70 km od Zielonej gory na Poznan, widzialem na zdjeciach ze wiekszosc jezdzi na blotnych oponach a piszesz o gorkach i pagorkach wiec sie zastanawiam czy zilla tak swietnie sobie radzi w piachu czy zmieniacie na alltracki? mialem ITP 589 26 cali ale to sie nie nadaje jako uniwersalna oponka, strasznie ciezkie i w piachu sie kopia, kierownica rzuca, przegub ukrecony wiec je pogonilem i mysle co by teraz zalozyc, albo zilla albo alltrack tylko ze alltrack ma mniejsza srednice i w blocie lipa, co do PT to tak ostro nie smigam i brak czas do polowy lipca, musze obronic tytuł MGR elektryki i Inż mechaniki wiec napisalem zeby zaznajomic sie z Grupa bo pozniej pewnie zamieszkam w Sulechowie badz Zielonej Gorze.