szczecin
- DZIKI - husky
- DZIKI - husky
będziemy, palić*, gwałcić, pic i mordować, tak jak przystało na quadowców (zgodnie z powszechnie panującą opinia: gejów i pijaków )
strój dowolny, byle nie kościelny - mile widziane zapalenie do usmarowania się
*ale chyba gumy, oj będziemy!!
strój dowolny, byle nie kościelny - mile widziane zapalenie do usmarowania się
*ale chyba gumy, oj będziemy!!
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
KAŻDE ręce do pracy mile widziane, Honda jest golutka po UA, nawet snorkla nie ma wstyd
a z kiełbaską w jednej ręce i z kluczem nr 10 w drugiej, robotę trzaśniemy w trmiga. Potem popalimy wszystkie gumy z Shogunowego garażu, już widzę miny sąsiadów, hihi
PS dziewczyny i dzieciaki jakoś się zajmą sobą, wiec nie pytajcie, czy mam chińczyka i karty
PS2: określcie się proszę na mail lub gg kto będzie ostatecznie (Shogun i D27 z rodzinami to wiem) i w jakim składzie, bo impra się zapowiada niemała i super!
a z kiełbaską w jednej ręce i z kluczem nr 10 w drugiej, robotę trzaśniemy w trmiga. Potem popalimy wszystkie gumy z Shogunowego garażu, już widzę miny sąsiadów, hihi
PS dziewczyny i dzieciaki jakoś się zajmą sobą, wiec nie pytajcie, czy mam chińczyka i karty
PS2: określcie się proszę na mail lub gg kto będzie ostatecznie (Shogun i D27 z rodzinami to wiem) i w jakim składzie, bo impra się zapowiada niemała i super!
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
bo moi sąsiedzi to krawacierze...praca , dom , telewizor i piach ot całe ich życie ...ups przepraszam ...jeszcze wyprawa Jepem do biedronki.wiedzą gdzie się wkłada kluczyk w aucie i jak wrócić na osiedle.A jak się zaczynaliśmy rozkręcać z Maczo w garażu to im alert się w baniach zapalił - UWAGA mogą gwałcić ,pić palić i mordować....ot całe zycie w blokach
Spoko .Kupię 850-tkę i przerobię na HMF-ach - chyba jestem złośliwy i aspołeczny...ale nigdy nie chciałem być księdzem
Spoko .Kupię 850-tkę i przerobię na HMF-ach - chyba jestem złośliwy i aspołeczny...ale nigdy nie chciałem być księdzem
...dzień dobry...