Sprzedaż quada
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Sprzedaż quada
Czy mogę sprzedać świeżo zarejestrowanego quada? Tzn po odbiorze twardego dowodu?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
A kto ci może zabronić?? Możesz i na miękkim dowodzie sprzedać tylko na tzw. gentleman-agreement: kupujący jeździ na starym dowodzie do momentu otrzymania przez sprzedającego twardego... Jedyna rzecz - to jeśli ta sprzedaż generuje zysk (sprzedaż mniej niż 6 miesiecy od daty zakupu) to urząd skarbowy może cie drapnąc na podatek.. i tyle
KQ750axi
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Generuje zysk.
Chodzi o to, że quad jest w trakcie rejestracji(czekam na tablice i dowód) i mam okazje go sprzedać.
Czy mogę to zrobić po otrzymaniu twardego dowodu?
Ile wynosi ten podatek do urzędu?
Chodzi o to, że quad jest w trakcie rejestracji(czekam na tablice i dowód) i mam okazje go sprzedać.
Czy mogę to zrobić po otrzymaniu twardego dowodu?
Ile wynosi ten podatek do urzędu?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.